Orçun İNCE arkadaşlar gilardinyoyu tanıyan yok mu yaa kimse bahsetmiyor parmanın süper üçlüsü bresciano, morfeo e gilardino kimse bahsetmiyor bu adamlardan. bence cm nin en uyumlu üçlüsü her ne kadar bresciano her önüne gelene vursada :D :D :D :eek:
Orçun İNCE gilardino çok iyi gelişiyo bir yıl sonra necromencerın antrenman programı ile kafa ve bitiricliği 20 oluyor teknimk 19 top sürme 18 daha bir sürü özelliği var adam gol makinası oldu yanında bende drogba var herkesle cok ii anlaşıo...
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: Orçun İNCE gilardino çok iyi gelişiyo bir yıl sonra necromencerın antrenman programı ile kafa ve bitiricliği 20 oluyor teknimk 19 top sürme 18 daha bir sürü özelliği var adam gol makinası oldu yanında bende drogba var herkesle cok ii anlaşıo... Ama baq antreman programıyla gelişiyo diosun...(Süper 1 ant programıyla)..Bnce o antreman programıyla gilardiano gibi bi çok adam yetişebilir...
Orçun İNCE ben bu grüşe katılmıyorum:> çünkü potansiyel diye bir şey war (biz senle baya uyusuyoz in-ticome breyin fırtınası oluyor :>)
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: Orçun İNCE ben bu grüşe katılmıyorum:> çünkü potansiyel diye bir şey war (biz senle baya uyusuyoz in-ticome breyin fırtınası oluyor :>) HEr adamın potansiyeli wardırr ;) Orjinal Mesajı Yazan: Orçun İNCE (biz senle baya uyusuyoz in-ticome breyin fırtınası oluyor :>) AnLamadımss
Orçun İNCE ya kimse böle acıkca fikrini beyan etmio o bakımdan dedin... bide cm scouttan adamın potansiyele bak çok yüksek!!!!!
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: Orçun İNCE ya kimse böle acıkca fikrini beyan etmio o bakımdan dedin... bide cm scouttan adamın potansiyele bak çok yüksek!!!!! HImss anladımss ;)
demon1c o adam bende lige fırtına gibi başladı ilk 3 maçta 6 gol attı sonra kal geldi...sezon bittinde 15 golle kapadı ligi