JustRelax ya radyo btn gün bunu sölüodu bu akşam die.... nedir bu,ne zamandır?,saat kaçtadır?? :cool: :confused:
Mr_AsLaN Orjinal Mesajı Yazan: TheFahrix Yılmaz Erdoğan... Hafif çaplı bir stand up. haaa bende boyna Tayyip Erdogan saniyordum
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: Kuty Nasıl birşeydi? Ben de kafayı yiyordum benim peder filan baktı böyle bana o da korktu ya kafayı duvara vuruyordum nedir bu diye. Çok sinirlendim ya ve bu reklamın Beckham'la ne ilgisi var onu açıklarmısınız. Beckham la Yılmaz Erdoğann KArşılıklı hareketler yapıolar (irenÇç)
*{Bå®ô$_1905}* Bn sonuna yetiştim... Şmdi bi soru sorcham saçhma olchak ama yne de sorim.. Reqhlam gerçek mi? Çnkü gerçek olmasa fotomontaj yapamazlar çhok zor..
Last_Blow Orjinal Mesajı Yazan: nBaDeLiSi Bn sonuna yetiştim... Şmdi bi soru sorcham saçhma olchak ama yne de sorim.. Reqhlam gerçek mi? Çnkü gerçek olmasa fotomontaj yapamazlar çhok zor.. Wallaha ya...Beckham'ın Türkiye-İngiltere maçından sonra Türkiye'ye geleceğini hiç sanmıyorum..
Kaurismaki Orjinal Mesajı Yazan: Ryan GİGGS Wallaha ya...Beckham'ın Türkiye-İngiltere maçından sonra Türkiye'ye geleceğini hiç sanmıyorum.. Milyon dolarlar herşeyi yapar...
Wolf Televizyoncular ve reklamcılar. Bizim gibi keriz milleti buldular ya nasıl olsa ne versen yiyiolar. Gördüğünüz gibi adam soymanın adı popstar turkstar abdulrezzakstar vs.. diye devam edior. Onlar bu parayı kazandıkça daha neler görürüz hiç şaşırmayın. Bakalım ne zaman uyanacağız.. :)