[H@CK€R]***KORS@N*** brazilyada volkan,belçikada serdar,türkiyede prates var.Lütfen yardım ediN.kADRO DÜZELTME yamasıda indirilmiyor..Lütfen yardım edin!':!
[H@CK€R]***KORS@N*** Orjinal Mesajı Yazan: Ryan GİGGS Abi sendeeki sorunların aynısı bendede oluo..Düzensiz şeritller kadrolar fln.. bunun çözümü yokmu,kadro düzeltme yaması düzeltir diye düşündüm ama indirilmiyor.
oziwazi41 Orjinal Mesajı Yazan: casus brazilyada volkan,belçikada serdar,türkiyede prates var.Lütfen yardım ediN.kADRO DÜZELTME yamasıda indirilmiyor..Lütfen yardım edin!':! Aynı sorun bendede var yaa sadece onlarla kalsa..... ayrıca hem edit modda hem de maç yaparkende var. :confused:
Spocket Save dosyanızın, yedeğini alıp silin ve öyle deneyin... Bi soru daha... Cesar Prates Türkiye'de demişsin, Galatasaray'ın kadrosunu güncelleştirdin mi hiç Edit Mode'dan?
[H@CK€R]***KORS@N*** Orjinal Mesajı Yazan: Spocket Save dosyanızın, yedeğini alıp silin ve öyle deneyin... Bi soru daha... Cesar Prates Türkiye'de demişsin, Galatasaray'ın kadrosunu güncelleştirdin mi hiç Edit Mode'dan? edit modeden hiç bir şey güncelleştirmedim çünkü nasıl olacağını bilmiyorum