Tuncaysanli1907 Kaleci ye ihtiyacim var. Real a 28 milyoneuro teklif ettim. Kabul ettiler Ama deger mi? Yardimci assistent yararli olmaz diyor
tottibattu abi sen parayı sokaktamı buldun hangı kalecıye 28 mılyon euro verilir...al parmadan freyi en fazla 4 mılyon euro o bıle fazla yani...hemde super kaleci.....
as811 platoska varken hiç bir kaleci alınmaz.yabancı sorunu varsa vander sar.rüştü-akineff-greg atfia- en iyisi cm scout kullan
Tuncaysanli1907 su kasper i aldim onun yuzunden super cup u kaybediyodum azkaldi!:@ ama 2-1 yendim son 15 dakkika da 2 gol attim:) Siradan bir kaleci aldiydim 2 sezon once onla idare ediyom iste:) jacobo :)
Tuncaysanli1907 Orjinal Mesajı Yazan: tottibattu abi sen parayı sokaktamı buldun hangı kalecıye 28 mılyon euro verilir...al parmadan freyi en fazla 4 mılyon euro o bıle fazla yani...hemde super kaleci..... 2 uc senedir transfer yapmadiydim :) ondan birikmis para var 160 milyon euro civari
sefaburan yeni kaleci keşfettim aynı kasper gibi daha iyi yaşıda aynı galiba Serena kalecinin adı italyan galiba piacenza da oynuyor süper
Tuncaysanli1907 Hmm Turkiye milli takim antrenoru yum :) AMA SU RUSTUYE sinir oluyorum! iki de bir hata li goller yigiyor. mac kaybettiyom.. baska bildiginiz kaleci var mi turkish? omer ve rustu haric??
Orçun İNCE ewt gökhan iyi bir kaleci ama sana tavsiyem marcos, frey, rubinho ( çok ii bir kaleci kimse bahsetmemiş ama gelecekte brazilya milli takımının as kalecisi oluo santos galiba takımı robinho değil unutmayın) bunlar olmazsa pletikosaya yönelebilirsin...
sefaburan Orjinal Mesajı Yazan: sefaburan yeni kaleci keşfettim aynı kasper gibi daha iyi yaşıda aynı galiba Serena kalecinin adı italyan galiba piacenza da oynuyor süper arkadaşlar baktınızmı keşfime SERENA
Frostmourne ewt, bazen frey in serbest kalma maddesi oluyo, 4-5 milyon pound filan... kasper 3-4 yıl sonra mükemmel oluyor ajax lı lobont da işine yarayabilir diğer ark.ların da dediği gibi casillas için değmez o kadar para
Frostmourne az kaldı unutuyordum IVAN PELIZZOLI bu adam manyaq, bilirsiniz oyunun başında 23 yaşındaydı galiba