LeMonde arkdaşlar telekomun özelleşmesinden sonra internet telefonu muhbaeti çıktı ya diyorum kim alırki işi olan yahoo yada msn messenger den konuşurm??
Kanka_Smart MSN ve YAHOO kullanmayanlar nolcak pekı ? telefonla ılgısı olmayanlar ? "Dur koydekı teyzeme bi mail atam.." bumudur ?
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: Kanka_Smart MSN ve YAHOO kullanmayanlar nolcak pekı ? telefonla ılgısı olmayanlar ? "Dur koydekı teyzeme bi mail atam.." bumudur ? Orjinal Mesajı Yazan: =Reis= dur o zaman köydeki cahil teyzeme bi mail atıtımda msn ini açsın konuşuruz yorumsuz Orjinal Mesajı Yazan: =Reis= yüküsel ancak bu kadr olur yani aynı anda aynı laflar oha falan oldum 3 ü de 1 er dakka arayla söylenmiş :D
>>>©®AZY<<< ne alaka 1 dakkayla telefon ücretini mi hesaplican yoksa telefonda hemen ama yazisirken 1 dakka bekliyecegimizi mi ima etmeye çalisiyon???
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: The Fox ne alaka 1 dakkayla telefon ücretini mi hesaplican yoksa telefonda hemen ama yazisirken 1 dakka bekliyecegimizi mi ima etmeye çalisiyon??? bana mı dion birader?
Amorph sana diyo da alakayı anlayamadım.arkadaşlar aynı anda yazdıkları için iN-T-CoMe da arka arkaya 3 mesajın 1 dk arayla yazıldığını söylemiş.bişey ima etmeye çalışmamış yani.
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: EMINEM sana diyo da alakayı anlayamadım.arkadaşlar aynı anda yazdıkları için iN-T-CoMe da arka arkaya 3 mesajın 1 dk arayla yazıldığını söylemiş.bişey ima etmeye çalışmamış yani. HImmsss BEN DE ALAKAyı anLAMAdım :D
6600_MaNy@q haklı valla mesenger la sesli msj laşılıyo ama ben ayarlarını yapamadım 1 yazabilirmisiniz
Wolf Ben çok konuştum. İyi bağlantı istiyor. İyi bağlantınız olursa (700 kbps DSL gibi bir bağlantıdan bahsediyorum) çok rahat konuşursunuz. Bende cable olmasına rağmen biraz gecikiyor. Gecikme(Lag) olmasa süper bişey ve telefon kalitesinden çok farkı yok..