CRuSaDeR Şöyle yaz boyunca sıkılmadan oynayabileceğim bi takım arıyorum öyle liginde süper olmasın ama ****** olmasın şampiyon olmamış uzun zamandır bir de hangi ligler daha güzel yapancı sıkıntısı yüzünden türkiye ve ispanya çok sıkıyo yabancı sorunu da olmazsa sevinirim ama bütçesi de orta olsun ben yükseltiyim yani şöyle transfer bütçesi en az bi 12-13$ olsun:) Ama çok zevk alacağım bir takım olsun(Çok şey mi istedim acaba)... Yardımcı olursanız sevinirim? **Not : Az daha kibar ...**
iN-T-CoMe aL Bu Linqtee bir sürüü takım önerisii war ... http://www.soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=27333
tottibattu Orjinal Mesajı Yazan: Orçun İNCE ya abi boşu boşuna topic acmaın arayın bulursunuz en 3 tane topic wardı böle ........ aggression 20 abi adamda :confused:
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: tottibattu aggression 20 abi adamda :confused: Artis ya :cool: hesabıı
tottibattu walla abi sen seria a oynamamakla zaten hata yapmıssın,,,hatanın neresınden donersın kardır cumlesıne dayanarak,,,bolagna'yı almanı tavsıye eder,,beğenmessen 15 gun içinde butun hakaretleri kabul ederım,,,eywlah