4.1.1 sürümü icin kullanabilecegim save game editor bilen var mı?
varsa nerden download edebilirim
yardımcı olursanız sevinirim.
herkese basarılar
Kısa zaman içinde sitemize koyacağım ...
VAr da boşver Sen gene NecromanceR ın siteye koyacaı editörü beqLe...
eywallah necromancer
www.cmturkey.net bi kaç tane war ben kullanıom bi tanesini.....
Sitemize koydum arkadaşlar gerekli editörleri ...
Dosya">http://www.soccercenter.net/SoccerCenter.net.php?page=cm/dosyalar>Dosyamerkezimize ulaşmak için buraya tıklamanız yeterli ...
Çok saol NecromanceR işime çok yaradı...
bi suredir internete giremiyorum,gec oldu ama siteye koydugun save game editor'u
4.1.1 surumu icin kullanamıyorum sanırım. 4.1.1 icin save game editor var mı?
Orjinal Mesajı Yazan: bjkufo bi suredir internete giremiyorum,gec oldu ama siteye koydugun save game editor'u 4.1.1 surumu icin kullanamıyorum sanırım. 4.1.1 icin save game editor var mı?
Orjinal Mesajı Yazan: bjkufo
ben bi kaç yerde daha aradım fakat hiçbiyerde yokh..öLe oLunca da pregame editörlerine baqtım..Bizim sitedeqi en iyilerinden..buraya">http://www.soccercenter.net/SoccerCenter.net.php?page=cm/dosyalar&eylem=dosyagoster&dosyaid=47>buraya tıklayarak indirebilirsin ..
bu editor u bende çektim ama çalışmadı hata veriyo sildim versiyon 4.1.1
4.1.5 için save game editör varmı??
Sitemizde war ...
NecromanceR kardeş ben siteden mcm ediyörü indirdim ama bu mereti nasıl kullanıyoruz tarif edermisin ben çözemedim.
Walla ben de hiç kullanmadım ...
Zuahaha açıklamasında yazar yaf :P
Bendede war ama benim versiyon 4.1.1 oLduundan duruyo öle :D (1 Baqim )
keşke yazsa sadece exe dosyası var.
NecromanceR bi ilgilenirsen sevinirim
yaws beyler kayıtlı oyununuzu açın sonra alt+esc le masaustune dünüp o aleti çalıştırıp load game yapcaksınız o kadar
eve gidince deneyeceğim sağol
Arkadaslar adam bir soru soruyor siz afedersiniz ama sorunun içinden çıkıp,tepelere aşıyorsunuz uzatmadan cevap verseniz.Adam ne diyor 4.1.1 için kayıtlı oyun editörü var mı diyor.verdiginiz cevap oyun editörü CM 4 Pregame Editör :p bu degil işte DEĞİL.Uzatmayın lüzumsuz nedenlerle ya.böyle yapmaktansa herife yardımcı olmayı deneyin yalnız bu sekilde degil..bu sitem bende niye oldu derseniz aynı sorunu bende yasıyorum oyun sürümüm 4.1.1.Ok :eek: * Kayıtlı Oyun Editörü (Not 4.1.1 için OK OK OK.. *
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: