Reis ya bu nasıl kullanılınıyo load ettiğimiz savelerde futbolcu arıyacağımız zaman özellikleri giriğ search ettirdiğim zaman kimseyi bulmuyo özelikeri 0-20 arası yapıyorum ama yine bulmuyo biraz detaylı anlatılmısınız :confused:
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: RubenM bence cm scout da hile türü bi şey..... Ona bakarsan , buradan birinin önerdiği futbolcuyu oyununda almakta hile . O kadarına bence bişi denmez ...
Orçun İNCE bencede zaten falza bişi oynamıo eğer ii bi cmcisen ona bakmadan hemen hemen aynı fiyaatı tutturursun
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR Ona bakarsan , buradan birinin önerdiği futbolcuyu oyununda almakta hile . O kadarına bence bişi denmez ... KEsinlikle katılıyorum...Todorov hileli :D :D
RubenMartin kabul, hile biraz ağır oldu ancak bence kadroları teker teker araştırıp oyuncu bulmak daha keyifli "ben keşfettim" anlamında...
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: ugur620 Scout ekranı nereden açılıyo..ben bulamadım ? Yüklediin yere gelip logoya tıklıycan açılıyoo sonra load game dicenn olucaq ....
Reis ya versiyon fark ediyomu ama takımları falan buluyo ordaki topcuları falan görüyorum sadece aradığım özelliklerde bulamıyorum inticome istersen bana bi icq da yardım et müsaitsen veya aranızda yarıdım etmek isteyen olursa msn icq müsatitim
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: =Reis= ya versiyon fark ediyomu ama takımları falan buluyo ordaki topcuları falan görüyorum sadece aradığım özelliklerde bulamıyorum inticome istersen bana bi icq da yardım et müsaitsen veya aranızda yarıdım etmek isteyen olursa msn icq müsatitim Ok bana uyarrrrrrrrr icq no gözüküyo benm ztN...saatte 1 baqıorumm 1 msj att...SAat fLn içinn öle yaparıs ;)