ya bu nasıl kullanılınıyo load ettiğimiz savelerde futbolcu arıyacağımız zaman özellikleri giriğ search ettirdiğim zaman kimseyi bulmuyo özelikeri 0-20 arası yapıyorum ama yine bulmuyo biraz detaylı anlatılmısınız :confused:
isim yazman lazım yada sadece özelliklerle oyna..
Ben bunu kullanmayı beceremedimm (resiL oLDUq) yükledimmm :D
Sonra ...
ya özellikleri yazıyorum bulmuo işte
0 -20 arası ya
Ya program herkeste çalışıo , mutlaka bi yerde yanlış yapıosundur ...
Hee ben kullanmasını buLDUm :D :D
bence cm scout da hile türü bi şey.....
Orjinal Mesajı Yazan: RubenM bence cm scout da hile türü bi şey.....
Orjinal Mesajı Yazan: RubenM
Ona bakarsan , buradan birinin önerdiği futbolcuyu oyununda almakta hile . O kadarına bence bişi denmez ...
bencede zaten falza bişi oynamıo eğer ii bi cmcisen ona bakmadan hemen hemen aynı fiyaatı tutturursun
Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR Ona bakarsan , buradan birinin önerdiği futbolcuyu oyununda almakta hile . O kadarına bence bişi denmez ...
Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR
KEsinlikle katılıyorum...Todorov hileli :D :D
ewt benceede çok saçma bişi scouta hile demek...
kabul, hile biraz ağır oldu ancak bence kadroları teker teker araştırıp oyuncu bulmak daha keyifli "ben keşfettim" anlamında...
Scout ekranı nereden açılıyo..ben bulamadım ?
Orjinal Mesajı Yazan: ugur620 Scout ekranı nereden açılıyo..ben bulamadım ?
Orjinal Mesajı Yazan: ugur620
Yüklediin yere gelip logoya tıklıycan açılıyoo
sonra load game dicenn
olucaq ....
ya versiyon fark ediyomu ama takımları falan buluyo ordaki topcuları falan görüyorum sadece aradığım özelliklerde bulamıyorum inticome istersen bana bi icq da yardım et müsaitsen veya aranızda yarıdım etmek isteyen olursa msn icq müsatitim
Orjinal Mesajı Yazan: =Reis= ya versiyon fark ediyomu ama takımları falan buluyo ordaki topcuları falan görüyorum sadece aradığım özelliklerde bulamıyorum inticome istersen bana bi icq da yardım et müsaitsen veya aranızda yarıdım etmek isteyen olursa msn icq müsatitim
Orjinal Mesajı Yazan: =Reis=
Ok bana uyarrrrrrrrr icq no gözüküyo benm ztN...saatte 1 baqıorumm 1 msj att...SAat fLn içinn öle yaparıs ;)
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: