aulu17 Orjinal Mesajı Yazan: kaan1984 bende de alex'i fenere aldım 2.maçında kornerden gol attı bi de 40 metreden frikten gol attı spiker "bu şutu kurtaracak kaleci dünyada yok"dedi abi alex'i fenere nasıl aldın?fenerde 2.senemdeyim bir türlü alex'i getiremedim.nasıl aldın???????? :confused:
blind guardian Orjinal Mesajı Yazan: aulu17 abi alex'i fenere nasıl aldın?fenerde 2.senemdeyim bir türlü alex'i getiremedim.nasıl aldın???????? :confused: Fenerli değilim feneri hiç seçmedim we alexi de hiç almamama rağmen meraktan soruyorum sen alexi nasıl alamadın yaa? Çewremde kaç tane fenerle oynayan warsa hepsinde alex war :)
blind guardian Orjinal Mesajı Yazan: van Nistelrooy belki de yeni patch den dolayıdır bu...(alex in fenerde olması) Yok yaw 2 ay önce filanda hepsi anlatıodu bende alex şurdan wurdu gol oldu filan diye 5-6 tane adam war fenerli tanıdığım hepsi almış alexi :)
aulu17 ya bunlar alexi nasıl alıyo yaaa..... yoksa brezilyadan corinthias ımı seçiyorlar?bedavaya getiriyorlar. 50.000.000$ a yakın para önerdim yine vermediler....bu parayı Tuncayı real madrite satarak bir de serhat ı manchestere satarak elde ettim...
blind guardian walla nası yapıolar hiç bilmiom ama heralde sözleşmesi filan bitiodur oyun başladıktan 1 sene sonra filan istersen bi oyuna yeniden başla quick strart filan yap bi bak bakalım sözleşmesi mi bitiomuş
demon1c yoo ben alex i hep alıyodum(galatasaray lıyım)bana 20 milyon $ a gelio...we ilk senesi bende siz nasıl alamıyorsunuz onu anlamadım....