iN-T-CoMe BeyLer Takımınız maç yaparken Ses şu Bağırış goL oLunca GoLL die yırtınan taraftarlar... 1 spiker maçı anlatsa (Türkçe) Nası oLur :D Ve de sorum şu Bu oLabilir Mi?
efshane ben bi kere denedim öyle bişe yapmayı. ama garip şeyler oldu. bir daha da bulaşmam. bilen yapsın...
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR Olur ama denk getirmek çok zor sesleri ... Bi de kimin sesi kullanılıcaq o da warr :D
TheFahrix Ercan Taner olabilir... :) Maç kayıtlarındaki sesleri montajlanır... Özellikle Hagi'nin gollerinde çok güzel bağırmış Ercan... Bu kayıtlar internetin her yerinde var...
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: TheFahrix Ercan Taner olabilir... :) Maç kayıtlarındaki sesleri montajlanır... Özellikle Hagi'nin gollerinde çok güzel bağırmış Ercan... Bu kayıtlar internetin her yerinde var... ::) YAparıs aslındaaa bi örneğini fLn bulabilirsemm 1 incelemem lasımM..Sonra yaparım ben :D Türkçe çevirii işine de baqıorum şimdi :)
TheFahrix Ercan Taner; (Bükreş - GS maçı (galiba)) "Hagi kaleye baktı, bir çalım neffis bir hareket, Hagi, Hagi, Hagi, Hagi, Hagi..." Tabi burada okurken bişey olmuyor, ama ben bunu ne zaman dinlesem tüylerim diken diken olur...
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: TheFahrix Ercan Taner; (Bükreş - GS maçı (galiba)) "Hagi kaleye baktı, bir çalım neffis bir hareket, Hagi, Hagi, Hagi, Hagi, Hagi..." Tabi burada okurken bişey olmuyor, ama ben bunu ne zaman dinlesem tüylerim diken diken olur... Hee hatırlamaz mıyım :) Hagi mükemmell bir goL fLn fLn ....
iN-T-CoMe Nesee beyler yardım eden bi müslüman kardeşimiz çıkarsaaa onunlaa çıkmazsa Çİlingire danışarakkk KOnuşann Spikeri yapıyorusss :) sess Ercan TAnerrr e ait adam sesinin telif hakkını vermezsee benim sesimi kullanırıs artık...
RubenMartin böyle bişi yapmak baya zor olmalı ama eğer olsaydı (ercan taner falan) baya süper olurdu...
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: RubenM böyle bişi yapmak baya zor olmalı ama eğer olsaydı (ercan taner falan) baya süper olurdu... BEn zorların adamıyımmm... Gerçi adam sesini vermezse yapıcaq bişey yokh zorla alcas :D Onu geçtimm de şimdi bana yardım edicekkk bi yiğitt yokh mu ?
iN-T-CoMe Beyler çok kalbim kırıLDı şurda beqlerdimm birinin tamamm ben yardım ederim sana demesini :( fakat ok ben tek başıma da yaparım ... (Destek için eyw)
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: TheFahrix Ben yardım ederim, ama ÖSS'den sonra... :( OK eyw SaoLAsınn.:ZtnN hemen başlayamayısss Öncee böle bi dosya bulup incelemem lazımm...O da 1 haftayı bulur heralde...
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: Orçun İNCE ercan taner arkımın babası ama ikna olur mu bilemem!!!!!!!! Zuhahaha ben ikna ederim ;)
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: Orçun İNCE ataşehirde oturuyorlar bi konusucam... 1 hafta sonra başlıycas....Öss den sonra yane..
TheFahrix Bence izin verir, niye vermesin ki.?. Adamdan ses tellerini istemiyoz, sadece maçlardaki ses kayıtlarını kullanmak istiyoz. ve tamamen amatörce bir amaçla. Ne bir şirketimiz var nede bu işten maddi bir beklentimiz...