Ben dün arkadaşlarla maç yaptık ama Stabeak antreman yapmadığı için tüm saha bizimdi. Yarı saha maç yaptık, tüm kurallarla vs. Ben ve Koreli arkadaşım ve bi Danimarkalı arkaşım bi takımdık karşıda da okulun en iyi kalecisi, muhteşem bir oyuncu olan bir Avusturyalı arkadaş(Sturm Graz genç. takımında oynamış, kardeşi de oynamış genç takımda ama küçük kardeşi kaleci ve o kadar agresiv ki hep kırmızı kart görürmüş) ve bir iki adam daha vardı işte bi de Amerigalı:D
maç ın ilk golü tabi benden geldi topu Amerikalı çocuktan kaptım, Zidane çalımı sonra feyklerle kaleye iyicene yaklaştım,Avusturyalı arkadaş (adam ne kadar hızlı ve yetenikliyse bende o kadar yavaş ve güvensizim) önümde bir Hagi çalımı, geçtim onu kaleciyle karşı karşıya kaldım, hemen koştum bi çalım attım ve feyk şut, beşikten bir mermi vurdum kalenin çizgisini çok hızlı alçaktan uçarak geçti ve arka direkten patladı ve geri çıktı, herkez bu muhteşem driblingime ve golüme dehşet içinde baktı. Beni yetenekli ama fitness tan kaybeden bir oyuncu olarak görüyorlardı. Sonra bide kornerde kökledim, hava da çok rüzgarlıydı, bi çaktım top döndü döndü uzak direğe gelmeden içeri girdi:)
Sonra bi de Prekazi usulü frikik üst direkte patladı ve içeri girdi.
Sonrada tabi bir yarım düzüne golde mermi gibi vurarak attım. Bir çok assist te yaptım.
15-2 yendik:D
sonra Penaltılarda Danimarka vs TR vs Avusturya vs ABD oynadım, özür dilerim ikinci geldi Türkiye 9 penaltıdan sonuncusunu kaçırdım Avusturya şampiyon oldu:D her penaltı çekişimde Pancu, Popescu, Ilie, Nihat ve Hakan Şükür isimlerini bağırdım, Beckham dedim şaka olsun diye, girmedi şerefsiz Roteiro topum zuhahaha. Amerikalı çektiği 15 penaltıdan 5 ini kaleye tuttura bildi ve 1 ini gole çevirde (o da 4 metreden)
Ben farkettim hava toplarını çalışmam lazım volelerim ve kafalarım zafıf bi de daha hızlı ve çevik olmamlazım onun dışında 3. lig C kategorisinde bir A takımda oynayabilirim.