Last_Blow Ewet beyler önümüzdeki 5 yılda Soccercenter hakkında ki görüşlerinizi almak istedim..Site kalır mı gider mi sizin yorumunuza kalmış..Bence bu site ilerde çok önemli bir site haline gelcek...
Venom bu site benim internete kalmamı sağlayan tek şey... forever soccercenter.net bi de TCM bölümü eklense
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: _VeNoM_ bu site benim internete kalmamı sağlayan tek şey... forever soccercenter.net bi de TCM bölümü eklense Varr...03/04 ün altında :D
Beşiktaş scorpi üsküdardasın he neresi :) scn kalır ya her sene üyesi artar 5 yıl sonra ne olur tahmin edin
erelfb internete zaten scn için giriyorum :) bu sitede giderse artık her site gider... bu sitenin arkasındakiler sağlam...
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: Kuty Burda muhabbet var, fifa oynamayanlar bile ne bileyim oyunun yüzüne bakmayanlar bile var aramızda sadece burda muhabbet olduğu için takılanlar var. Kafanızı takmayın, mekanı gerçekten seviyosanız sözünüzün eri olun, ortamı koruyun. Sözünde durmaq wwarr bi de tabe...