pascal_nouma Ya ArkadaŞlar Bİ Konu AÇtik Fifa Editing Foruma Face Ve Forma Yardim Dİe Kimse Sallamadi Wolf BİŞİİİler AnlatmiŞ Ayri Bİyere Saolsun Ama Onlar En Son İŞler İlkler İÇİn Barİ Forma İÇİn Yardimci Olmuyorsunuz Bjk İÇİn Bİ Nostaljİ Yapin.arsenal E,fransaya Forma Yapiyorsunuz Bjk Ya Bİ Nostaljİ Ve Kirmizi Yapmadiniz.beklİyorum Nostaljİ Ve Kirmizi Forma Yada O Yukardaki Konuya Bİ Yardim TeŞekkÜrler SaĞolun Bu Arada Hala İndİremedİĞİm Dosyalar Var Bİlgİnİze......
pascal_nouma Orjinal Mesajı Yazan: SCσЯPiσN ® Sen bu tavırla gidersen hiçbirşey öğrenemezsin. Önce saygılı olmayı öğren, sonra patch yapmayı öğrenirsin ! saygıdeğer patcmaker scrpıon tavrımda ne varki??? sadece bıraz sınır yaptım okadar emeklerınıze saygım sonsuz ama bende bı işe yarıyım diyorum.bir konuda sezon bitti bjk nın nostalji formasını göremedik yada kırmızıyı bjk o formayı en az 10 maçta giymedimi? ben bişiiiler bilsem yapardım işte ne güzel dimi? neyse yardım edeceğine inanıyorum saol.arsenal thırd ü sen yapmadınmı valla çok güzel olmuş sen bjk nın nostaljıyıde yaparsın dimi?? şimdiden saol,dur kardeş birde resim koyayım
pascal_nouma tamam baba solunda ben fifa 2004 te oynamak istıyodum bjk nostaljiyle,zaten oynuyom we de ibrahimin sitesinde var bjk nın nostalji? kardeş sana bir sorum daha olacak şu WE7I_Megapatch_PC yı kurdum bjk da fenerli futbolcular çıkıyo naaapcaz uraştı düzeltemiyom.spocket bir kaç bişey sööledi yaptım yıne düzelmedi???? bi yardım
DOOMHAMMER1903 Orjinal Mesajı Yazan: SCoRPioN ® WE7/I için üzerinde oyuncuların isimlerinin yazdığı forma olacak bizim yamada ! O yamadaki problemi ben de çözemedim. Yeniden ID vermek gerekiyo sanırım ! Peki Fifa 2004 için kırmızı forma nerden bulabilirim? :o :confused:
TééNAGéR pascal, madem çok istedin sırf senin için o formayı yapmaya çalışacağım ama eve gidince. 5-6 güne hazır olur hem de 2GK kalitesiyle. Yalnız çok harika olacağını garanti edemem. Unutma ki ben GS'liyim. *** HERKES KIDEMİNİ BİLSİN ***