iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: Hami(10) doğru ama herkesin parası yeymeyebilir bende koblonet var 39 milyon ayda eminim sizede en az 30 milyon geliyordur 80-90-100 aştım zamanlar 130-140 :) kAblonete geçicemm 3-4 ay sonra ama :D
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: ultrAslan_Serdar kaç ay oldu nerdeo turuyorsun hangisine başvurdun?... Doğruu heryere gelmiyo..Yane heryerde yokh :D
bay_gizemli haber doğru da... bi bakalım insanlar nası tepki verecek? yani bi arkadaş dedi ya bıkarız filan diye... bi bakalım?!.
AlPéR inşallah olur ya bide adsl fiyatları da düşer inşallah. **bay_gizemli arkadaşın dediği gibi belçikada da galiba** 5 milyon muş aylık en hızlı olanı..
bay_gizemli Orjinal Mesajı Yazan: AlPéR inşallah olur ya bide adsl fiyatları da düşer inşallah. bay_gizemli arkadaşın dediği gibi belçikada da galiba 5 milyon muş aylık en hızlı olanı.. yaw, alper dostum, hatırlatma yaw... deli oluyorum şu türkiye nin sistemine... lanet olsun... :mad:
darkknight bende demek istemem ama türkiyenin şartları bu keşke yacaz dedikten sonra en geç bi hafta içinde yapsalar genelde bizler yüksekten uçup bi anda çakılıyoruz yapımız öyle
Hami(10) geçende okudum özbekistan da falan komşu ülkelerde internette ,telefonda bedavaymış düşünebiliyormusunuz internette uydu bağlantı
Kaurismaki Orjinal Mesajı Yazan: iN-T-CoMe Doğruu heryere gelmiyo..Yane heryerde yokh :D öyle bazı yerlere vermeme durumları oluyormuş hemde zaten genellikle heryere geç veriyorlae zaten...
bay_gizemli yaw, türk ewlatlarıyız diye bi bizi .ikmedikleri kaldı? herkesten özürdilerim ama hakkaten artık çok zoruma gidiyor.... ağlamak istiyorum ya....