SpawnFerdi arkadaşlar kasayı aldım fakat monitoru secemedim daha PHILIPS 107T51:144+kdv SAMSUNG 753DFX Siyah:141+kdv hangisini alıyım arada piyat farkı pek yok zaten habgisini alıyım yardım edin
SpEEd_dRiVeR dostum ben SAMSUNG SYNC Master 753DFX kullanıyorum, mükemmel memnunum tavsiyede ederim...
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: darkknight ben PHILIPS 107T51:144+kdv kulanıyorum flatından mükemmel tavsiye ederim Bende de aynısı war . Bende öneririm herkese ...
Reis filipis al flat yerinde bakım olayı var bende e4 var att trafoalrı falan dier monitörlere basar ha illa şekil istiyosan o paraya datron 19'' de bulursun normal ama içine patlar 19'' monitörüm var die kendini kandırırsın philips17'' flat al lg de kötü deildir
evri2 En iyisi Vestel al.Daha ucuz.Türk malı.Philips 107E den farkı yok.Arkdaşımda gördüm.Hiç bir farkı yok.Sadece TÜRK MALI.Türkiyede yapılıyor.Yedek parça bulmak sağlam ve UCUZ!Ama karar senin. Ben şu an 17" VESTEL M 1721 kulanıyom.Bence güzel monitör.
cemalerden Orjinal Mesajı Yazan: evri2 En iyisi Vestel al.Daha ucuz.Türk malı.Philips 107E den farkı yok.Arkdaşımda gördüm.Hiç bir farkı yok.Sadece TÜRK MALI.Türkiyede yapılıyor.Yedek parça bulmak sağlam ve UCUZ!Ama karar senin. Ben şu an 17" VESTEL M 1721 kulanıyom.Bence güzel monitör. Sakın böyle bişey yapayım deme hayatının hatasını yapmış olursun
-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: evri2 En iyisi Vestel al.Daha ucuz.Türk malı.Philips 107E den farkı yok.Arkdaşımda gördüm.Hiç bir farkı yok.Sadece TÜRK MALI.Türkiyede yapılıyor.Yedek parça bulmak sağlam ve UCUZ!Ama karar senin. Ben şu an 17" VESTEL M 1721 kulanıyom.Bence güzel monitör. Vestel'ın bılgısayar ıle ılgılı urettıgı mallar cok kalıtesız...
evri2 Bana neresi kalitesiz söleyin bende 4 yıldır var.Sadece 1 kez sorun çıkardı.Oda garantiden 2 günde geldi direk.Siz kötü deyin.Tabi yeni alınacaksa siz philips alın.Vestel eskidi artık yeni bişey çıkarmıyo.Sizin o kötü dediğiniz mallar 4 yıl öncenin malı biliyorsunuzdur inşallah.Çünkü o zamanla bu zaman arasında çok az değişiklikler yapmışlar monitörde.Sen git Philips al bu arkadaşları dinle.Ama ben monitörümden memnunum.Bence güzel.