denizerus FAtih tekkede gözlerine dikkat et. Sabriye 10/8 Kafa yapısına biraz çalışırsan olur. Tolga'yı ezbere bilmediim için yorum yok ...
İsamo_07 Orjinal Mesajı Yazan: BeST_7RoNaLDo Yemİn Ederİm Sadece Tolga BenzemİŞ tamamda aba okarda değil biraz iyi bak bence en kötü tolga
denizerus Ne demek canım bişiy deil :) (Hani bizde cevap yazmıştık yaa) (Alınma hade faceler bekliyoruz)
ŞANLI_ Yaa Tmam İŞte Baba En SaĞ KÖŞedekİ DeĞİlmİ Tolga İŞte Tam Aynisi Tipatip Tebrİkler Ama Harbİden DİĞerlerİ KÖtÜ Alinma Ama
fenrliyim Beyler adama atip tutmayin bisey yapmis size sunmus onu yapmayanlar var. Dogru fatih tekke pek hos olmamis ama idare edin. ;)
denizerus Evt Fatih Tekke kötü olmush ama İsamo düzeltir. Ve ben İsamoyla konuştum sıkı durun bayaa bi face yapacak. Birlikte bissürü oyuncu bulduk. Benim özel isteğim üzerine Ümit Bozkurt'u (GençlerBirliği Defans'ı / En Sevdiğim Defanslarda biri) yapacak ...
İsamo_07 Orjinal Mesajı Yazan: denizerus Evt Fatih Tekke kötü olmush ama İsamo düzeltir. Ve ben İsamoyla konuştum sıkı durun bayaa bi face yapacak. Birlikte bissürü oyuncu bulduk. Benim özel isteğim üzerine Ümit Bozkurt'u (GençlerBirliği Defans'ı / En Sevdiğim Defanslarda biri) yapacak ... Beyler faceler neredeyse hazır sıkı durun.