kartal_omer beyler bilen varsa söyleyebilirmi :D ben sadece real madrid barcelona ve arsenalin biliyorum... diğerlerinide siz söyliyebilirmisiniz..
#11 Orjinal Mesajı Yazan: kartal_omer ben sadece real madrid barcelona ve arsenalin biliyorum... hile kodlari nedir nerde nasil yaziyorsun.. etkisi nedir?
âİ£T10 İlk defa duydum. Madem biliyordun da şimdiye kadar neden paylaşmadın? Bir an önce bildiğin kodları yazsan iyi olur..
kartal_omer arkadaşlar edit bölümünde bi yer var akşam bakıp yazarım gerçi ps2 de denedim , pc de denemedim ama ... mesela arsenalin kodu 1125 bunu dediğim yere kodlayınca arsenalin gücü full oluyor.. oyunun içinde arsenali seçip bakınca mesela mesela wiltordun defansı 65 geri kalanlarının çoğu 99 yapamayacağı belirgin özellikleri varsa 98-97 oluyor..
pascal_nouma arkadaşlar ben we 2002 yi oynarken ps one de ikiye bir die bi olay vardı yani japon spker o hareketi yaptıın zaman van tu diyodu:))) şimdi we ı pc de yapamıyom yapanınız varmı nasıl yapılıyo.bu arada pc de joystiiimde vaw:)))
kartal_omer Orjinal Mesajı Yazan: pascal_nouma arkadaşlar ben we 2002 yi oynarken ps one de ikiye bir die bi olay vardı yani japon spker o hareketi yaptıın zaman van tu diyodu:))) şimdi we ı pc de yapamıyom yapanınız varmı nasıl yapılıyo.bu arada pc de joystiiimde vaw:))) L1 + X sonra L1 + Δ