Reis http://www.heyecan.com/Resimler/Eglence/Videolar_Cem_Yilmaz_Doritos_Kamera_Arkasi.wmv sağ tuş kaydet deyin sonra media playerde izleyin sonra .......
Kanka_Smart Orjinal Mesajı Yazan: iN-T-CoMe Zauhaha kaşak diil kaşarrrrrrrrrrrr :D :D GüZeL... Sen olayı baştan aşağı yanlıs anlamıssın zaten :) Orda kaşar demiyor ki.. Başka bişey diyor. eheh.. Bi daha izle dikkatli..
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: Kanka_Smart Sen olayı baştan aşağı yanlıs anlamıssın zaten :) Orda kaşar demiyor ki.. Başka bişey diyor. eheh.. Bi daha izle dikkatli.. Öhömmm farkettm de bilerek öyle dedim :D :D
Mr_AsLaN bende video calismiyor sadece ses geliyor ve fazla sey anlasilmiyor ama at olayinda baya guldum
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: Hami(10) bu konu daha önce açılmıştı ya neyse harbi çok komik reklam RekLam arkası :D :D ... BEn bi yerde daha gördüm burda ama onda parantez içinde (küfürlü) yasıodu :D
kartal_omer divx codeclerini yükleyerek media playerde izleyebilirsin.. not diğer konuyu ben açmıştım :D
Respinardi abi bu daha cikali 2 gün oldu ne cabuk burlara geldi yaa neysede cem yilmaz acayip kasmis küfür edecem diye dikkatli izleyin bak