pascal_nouma ArkadaŞlar Face Yapan Makerler Face Nasil Ve Hangİ Programda Yapiliyo Bİde Forma Hangİ Programda Daha Kolay Yapiliyor Bİ DÖkÜman Yollarsaniz Çok Sevİnİrİm Beklİyorum Dostlar Yardimlarinizi Kİm Bİlİr Belkİ Bİr GÜn Bende Patch Maker Olabİlİrİm Yardimlariniz Sayesİnde LÜtfen Mesela TÜmer Metİn Face Yapcam Nasil Olacak Ahada Resİm.bİde Forma İÇİn Bİr KaÇ Logo Yollarsaniz Puma Arİa Turkcell.bjk Logo Elİnİzde Ne Varsa Acİl.tabİ BoŞ Forma Texturelerİ Çokmu Şey İstedİm Yahu Bende Bİr GÜn Forma Faca Yapcam.formaya UĞraŞiyorum Ama HİÇ GÜzel Olmuyo.en GÜzelİnİ YayilayacaĞim Forumda Tabİ Yardimlarinizla.Şİmdİden SaĞolun.
pascal_nouma Orjinal Mesajı Yazan: bigmucit34 Buyur kardeş abi çok saol ben üzerinde çalışıyım artık ne zamana biter bilmiyom?dur be sana bjk nın nostalji fotosunu eklıyeyım belki uuuraşırsın sende
icetin buyur bakalıminşallah işine yarar. ben de yapıyorum ama nasıl yayınlayacğımı bilmiyorum işte benim hazırladıgımda hediye.. (JPEG Pain'ten BMP ye çevir öyle aktar)
pascal_nouma kardeş çok sağol dosyaları indirdim ama sıkıştrmada bi problem var heralde ne ziple nede xp sihirbazıyla açmıyo yınede çok sağol