*{Bå®ô$_1905}* Walla bn çhok beğendim hem kendisini hm de "**Superstar**" şarkısını... Sizce nasıl beyler?
*{Bå®ô$_1905}* Hoca bi türlü çıkmadı ya yeni şarkısı we klibi :( Ne zmndır beklemedeyim ama yoqh işhte... Bu arada bi şarkıyla deil ilerde de 1 numaralarda olchak ksn..
CaRMeLoAnTHoNy Evet sonunda çıktı Jamelia'nın 2. klibi yani ben yeni gördüm ne zaman çıktığını bilmiyorum adı Thank you güzel bişeye benzior valla ben kadını beğeniyorum zaten..
CaRMeLoAnTHoNy **Superstar** klibine göre evet doğru bu daha kötü ama bence kadın gerçekten seksi sayılır :)
CaRMeLoAnTHoNy Olabilir yani insandan insana değişir yorumlar o yüzden bişi diyemem ama bence her şeyiyle komple bi kadın ;) 3. klibini iple çekiyorum ama en az 1 ay sonradır... :D
CaRMeLoAnTHoNy Ya bu arada Dream Tv'deki "Happy Hours"'a göz atıyordum az önce baktım 16 numarada Jamelia'dan "See It In A Boys Eyes" diye bi şarkı var şaşırdım valla bilmiyorum yeni mi eski mi?
*{Bå®ô$_1905}* Şu "See It In A Boys Eyes" gerçekten güzel şarkı. Klip süper değil ama şarkı harbiden güzel.