From ek$isözlük:
kız sınıf arkadaşınızdır ve zaten artık 12-13 yaşında ne kadar güzel olabilirse o kadar güzel bir muhabbetiniz vardır kakara kikiri geçmektedir günler. zaman ilerler sınıftaki kankaların da gazıyla ("olm seninki geliyor", "kız sana hasta olm çıkma teklif etsen var ya kesin kabul eder", "ibne misin lan yoksa") hiç luzumu yokken kıza çıkma teklif edilmesine karar verilir. verilir verilmesine de kardeşim bilmiyoruz ki biz bu işleri ne denir nasıl denir nerde denir izlediğimiz 3-5 amerikan filmindeki sahneler dışında en ufak bir fikrimiz yok o sahnelerin de bize bi hayrı yok. olayımız farklı.
neyse gazı veren kanka takımı (kendileri çok biliyorlarmış gibi) bu konuda da desteklerini esirgemezler planlar yapılır işte hep birlikte kızlı erkekli parka gidilecektir orda güzel bir kafe vardır days eşşeklik etmeyip gelirken şöyle güzelinden bir demet çiçek almayı kesinlike unutmamalıdır sonra millet takılırken days kızı bir köşeye çekecek böyleyken böyle kardeşim diyecek çiçeği verecek serisini tamamlacak tüm hakemlerden 10 tam puan alacaktır. çok güzel plan yapıldı herşey çok kolay olacak. lan ama bi dakka iyi hoş da "böyleken böyle" kısmını nasıl halledicez? tam olarak ne diycez kıza? (aslında şimdi düşündüm de direkt "böyleyken böyle" deyip çiçeği uzatsam hem komik olurmuş hem de kız eşşek diilse derdimi anlar muhtemelen de çok sempatik bulurmuş neyse artık geçmiş gün kapatalım bu parantezi).
evet bu "ne diycez" konusu önemli. hemen 10 kişi değilse bile bir basket takımı çıkarabilecek sayıda ve 3 kuruşluk akıllarını da yeni yeni su yürümeye başlamış çüklerinin emrine amede eden sivilceli ergen kafa kafaya verir istişareye başlanır. seni seviyorum de olm. yok o olmaz diyemem ben. tamam o zaman benimle çıkar mısın de. yok lan şey desin senden hoşlanıyorum desin bence. evet senden hoşlanıyorum iyi ya peki sonra ne diycez. arkadaş olabilir miyiz de işte klasik. lan zaten arkadaşız. öyle diil be olm sen söyle o anlar bak. iyi peki. ha olm bence en başta kıza gözlerin çok güzel de sen. yok lan olmaz kızın kocaman gözlükleri var dalga geçiyo gibi olur. tamam çok güzelsin de o zaman. olur mu ki? tabi olm kızlar sever böyle şeyleri. (kazanova oldu başımıza ibne) tamam peki onu da derim. çiçeği unutma sakın olm. tamam lan salak değiliz anladık.
büyük gün gelir kankalar, kız, kızın kankaları toplanıp parka gidilir ortam biraz gergin olmasına rağmen herkes eğleniyormuş görünmeye çalışmaktadır. ya da ortam gergin falan değildir herkes basbayağı eğleniyordur da ben keman yayı gibi olduğumdan bana öyle gelmektedir (aya gidiyoruz sanki mınakoyim) bilmiyorum. sakin olunmalıdır büyütecek bir şey yoktur. birazdan hepsi bitecektir. bi dakka kankalardan biri yanıma geliyor bi şey diycek galiba. lan days hani çiçek? aha da şimdi sıçtık işte senin beynini sikiym. ben de mınakoyim ben de napıcaz olm şimdi? dur lan parkta bi sürü çiçek var ben toplayıp geliyorm şimdi sana. olur mu lan? olur tabi olm hem taze taze yeni koparılmış daha iyi olur. büyüksün abi hadi bekliyorum.
biraz sonra arkadaş elinde bir demet papatyayla gelir. al olm bunları buldum. (bu ne lan?) eyvallah abi. hadi kızı çağır şimdi. tamam abi.
-şey ee tuba bi ba baksana biraz konşucam yani konuşalım diyorum senle konuşsak nasıl olur??
-peki geliyorum.
-(ohh tamam ilk kısmı hallettik şimdi gruptan uzaklaşalım biraz) ee nasılsın?
-iyiyim saol senden naber?
- iyi işte nolsun hava da ne güzel bugün ben de şey ee bunlar senin için
- teşekkür ederim?
-(ne diycem şimdi?) sana layık değil ama (siktir ne dedim ya)
- yok canım çok güzeller bence saol
- sen de saol (iyice sıçtık)
- ...
- ...
- ...
- ya şey ben diycektim ki...
- evet?
- seni seviyorum
- ?
- yani öyle demek istemedim ben hoşlanıyorum senden aslında
- ee?
- arkadaş olabilir miyiz?
- biz zaten arkadaşız
- evet öyleyiz di mi?
- evet
- neyse dönelim istersen
- dönelim tabi (koşmak koşmak koşmak istiyorum)
geçmek bilmez 1-2 saatin ardından hava kararmaya başlamışken herkes evlere dağılır. dağılırken sorular yağmur gibi yağmaktadır. ee olm ne dedin? ya ne diycem verdim çiçeği sende hoşlanıyorum dedim. o ne dedi? bi şey demedi utandı kız tabi. ehehe ee arkadaşlık teklif etmedin mi olm? ettim tabi lan arkadaş olabilir miyiz dedim? sonuç? kabul etti galiba bilmiyorum. nasıl lan? ne biliym olm üstüme gelmeyin oldu işte kabul etti ehehe aslansın kaplansın dedik sana korkulacak bi şey yok diye. yokmuş hakkaten. sen artık bizi arayıp sormazsın da kızarkadaşın var diye. yok lan kız için arkadaş satacak adam mıyım olm ben. görücez bakalım. hade len
(days, 03.04.2004 17:30 ~ 04.04.2004 14:53)
Arada bi kaç küfür var, mazur görün..