erelfb bu konuyu daha öncede açtım bişey yazan olmadı resim pixelini paint kullanarak nasıl küçültebilirim?
acayip Orjinal Mesajı Yazan: SCσЯPiσN ® Paint te imkansız kadar zor. Photoshopla hallet hemen ! Yav arkadaşım biliyonuzda mı söylüyonuz anlamıyorum ki.Paint de resmi aç.Resim >Öznitelikler 'den istediğin pikseli yapabilirsin. Photoshop da da İmage > İmage size 'dan yapacaksın.
erelfb Orjinal Mesajı Yazan: Enes 54 dostum en kolayı acdsee onu kur hemen söyleyeyim sana... acd see de var bende
SpEEd_dRiVeR ooo çok ii o zaman..ama hangi sürümü ben sana 6.0 ile 3.0 ve 3.2'nin küçültmelerini söyleyebilirim...sen hangi sürün olduğuunuda söyle tek tek söylim sana
erelfb Orjinal Mesajı Yazan: acayip Yav arkadaşım biliyonuzda mı söylüyonuz anlamıyorum ki.Paint de resmi aç.Resim >Öznitelikler 'den istediğin pikseli yapabilirsin. Photoshop da da İmage > İmage size 'dan yapacaksın. senin dediğin gibi olmuyor özniteliklerden resimin biyeri var biyeri yokoluyor
erelfb Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR Ya daha kaç defa yazmam lasım . Eğ-Uzat seçeneinden ... tamam o oluyor zaten öbürlerinide öğrenelim bilmemek değil öğrenmemek ayıp :D
SpEEd_dRiVeR acdsee formatında resmi aç yukarıda göz resmi var ona tıkla(artı ile eksinin yanında) bi sayfa daha açacak ordada artı ve eksinin yanında resize olmalı ona tıkla o kadar.
Kanka_Smart Önce, paintte resmi istedigin kadar kucult. Daha sonra öznitelikler secenegını bul. Resım menusu altında olması lazım. daha sonra , ıstedıgın boyutları buraya yaz. muhtemelen olacaktır
erelfb Orjinal Mesajı Yazan: Enes 54 acdsee formatında resmi aç yukarıda göz resmi var ona tıkla(artı ile eksinin yanında) bi sayfa daha açacak ordada artı ve eksinin yanında resize olmalı ona tıkla o kadar. saol deniyicem