antifbbiszumende bazi açilardan güzel gözüküyo (3. resim)ama genel olarak kötü. çok somurtkan ve yasli gözüküyo. bi de gözler çok çekik
Amorph markus83 sen yorum mu istiyorsun yoksa çok güzel diyip kendini avutmak mı?eğer ikincisini istiyosan ellerine sağlık, süper!
Brian Moser ama arkadas yorum yapmıs yani. sen de buraya bu çalışman hakkında yorum almak için açmışsın bu topiği. herkes bak müthiş olmuş harika olmuş demicek tabiki!!!
pascal_nouma ArkadaŞ Bence GÜzel Bİ ÇaliŞma Ben Resİmlerİnden Bİ KaÇ Tane Aldim Bİraz Ounama Yapip Fİfa 2004 De Denİyeyİm İznİnle Saol ;)
antifbbiszumende üzgünüm (yandaki benim) :( ama bidaha bakinca harbi kötü. yukarida ilhan mansiz yazmasa anlamiycam ilhan oldugunu
Bjk57 Orjinal Mesajı Yazan: marcus83 iste beyler ilk ilhan face im nasıı sizce :D :D ellerine saglik ücüncüsü güzel olmus bu arada faceleri hangi programmla yaptin wolf dedi ama ben bulamadim
marcus83 o editle editliyosun eagraph falan lazım nfs tools bide en önemlisi sayılır bence BİG GUİ bunların linkleri wolfun yazdıgı tutorialda var oradan indirebilirsin ok :D yorumun için saol :D