Knight Rider Başlıktanda anlaşıldığı gibi geforce-4'ü olan ben ve diğer arkadaşlar bu oyunu oynayabilecekmiyiz??
Hami(10) mx lerde çalışmıyor diye duydum ama kesin biri cevap versin bendede mx 4000 var oynayamadığım oyunlar şunlar prince of persia: splinter cell: p.tomorrow conan thief 3 deux ex 2 nedir bu mx sorunu anlamadım
Knight Rider prince of persia bende çalışıyor. ama maalesef grafikleri neredeyse tamamen kısmama rağmen yavaş çalışıyor.
goti bende radeon 9600 xt var.bütün oyunları oynuyorum.kasmadan.ama sistemim p 3 1000 olduğu için thief 3 ü aldım ve oynayamadım.oyunun min sistem p4 1.5 olduğunu görünce şok oldum.ayrıca oyunu full detail max kalite radeon 9800 de verimli olduğunu görünce sinirlendim.mxlerde çalışmıyor.celeron 1.7 de acayip kasıyo.grafikleri güzel.ama ahım şahım değil(istediği sisteme oranla )edios un para harcatmaya yönelik bir sahtekarlığı açıkça seziliyor.hitman dada öyleydi.ama en azından sistemi p4 2.6 olupta ekran kartı fx 5600 üzeri ve 512 rami olan arkadaşlar otunu alsın çünkü gerçekten oynamaya değer.saygılar..........
Knight Rider ben thief-3'ü bir tanıdıktan aldım. oyunu kurdum. çalıştırmak için exe'ye tılayınca t3main.exe dosyasının bozuk olduğunu söylüyor. Bu olay mx kullanıcılarındamı oluyor yoksa hakkaten cd'de bir bozuklukmu var?
Knight Rider Arkadaşlar bu oyunu yükledim. crack vb.. herşeyi yaptım ama gel gelelim oyun açılmıyor. t3main exe bozuk diye bir msj çıkıyo karşıma. aynı cd bir arkta çalıştı. böyle bir sorunla karşılaşan oldumu? nasıl çözülür bu sorun?
Knight Rider Orjinal Mesajı Yazan: SCoRPioN ® System'in içine kopyalayacaksın o Crack dosyasını o zaman bişe olmuo . bende öyle yaptım zaten.
Knight Rider Bende şu yukarıda yazdığım dosya yüzünden oyun çalışmıyor. ikona her tıkladığımda t3main.exe bozuk yeniden yükleyin diye bir yazı çıkıyor. Bunu nasıl çözebilirim? veya çalışan bir t3main exe nerden bulabilirim?
Knight Rider Orjinal Mesajı Yazan: ngn oyun win98 me nt desteklemiyor. xp kuracan oyle yapmıs adamlar eywalla o zaman 98'de çalıştırmak için boşuna uğraşmıyayım..