iN-T-CoMe Yaff reeldeki herşey konulmalı takımı sahadan çekmek dee :D Bİ de menejerler 20-25 yıL sonra kendi klubunu kurabilsinn ! Çok zevkLİ oLur öyLe.....
bourqui ben rakip takıma övgü veya küçümseme olsun istiyorum.. ona göre karşı takım aslarını fln getirmesin teknik direktörü küçümsesin fln :D veya demeç verilsin işte bu senenin şampiyonu biziz başka kimseye şanş vermiyorum veya şampiyonlar liginde hedefimiz şampiyonluk falan diye.. menejer olarak sus pus oturmak istemiyorum takımım yenildi mi demeç fln vermek istiyorum veya kazandığında :D çok mu şey istiyorum yaw :D
Whocares_FB Abi ben bir cm hastası oldugum halde sırf demeçler basın toplantıları ve bunun gibi ayrıntı olarak gozuken bircok futbol içinde olan seyler için TCM oynuyorum...Hersey var be kardesim taraftaarların sizi ne kadar sevdiginden tut deplasmana otobus kaldırmaya...Daha aneler var ama nyese cm cileri kızdırmayalım :)
gereksiz managerlik yaparken paran biriksin sonra git kötü paran yeten bi takımı al oynat kendi takımınn partonu ol bence çok güzel olur