bourqui yyaw merak ettim benim gibi kaç kişi var diye :) oturdum mu başında 6-7 saat kalkamıyorum.. yok şu maçı geçim yok şunu yenim yok şu finale geliim derken k.çmın uyuşmasıyla kalkmam bir oluyor :) ayrıca cm 03-04 deki ayrıntılar daha başında oturtuyor.. yok şu antreman programı daha güzel tepki veriyo.. yok bu antreman daha iyi skilleri attrıyor yok bu yok şu derken bi 6-7 saat de orda gidiyor :) bunda şikayetçimiyim hayır değilim peqi o zaman sorarım: CM BİR HASTALIK MI? :D
TheFahrix CM bir hastalık. Hem de bulaşıcı. Ama bir süre sonra kendiliğinden geçiyo. Sonra yenisi geliyo... Ben CM03/04'den bıktım artık. Yüzünü görmek istemiyom. Ama biliyorum ki FM2005 çıkınca tekrar hasta olacağım... :)
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: TheFahrix CM bir hastalık. Hem de bulaşıcı. Ama bir süre sonra kendiliğinden geçiyo. Sonra yenisi geliyo... Ben CM03/04'den bıktım artık. Yüzünü görmek istemiyom. Ama biliyorum ki FM2005 çıkınca tekrar hasta olacağım... :) iLaç fln iÇ :D :D :D
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: RubenM sigara gibi bişey.. Yaf bencede öle ama yapan adamda öyle olsun diye yapıyo..Bazenn işim gücüm oLuyor gidemiyorum :) BUnun yüsündenN....Çok gerçekçi oLması sarıyo beni ...
KalkVeSavas cm bir hastalıktır..çünkü etkisi devamlı üzerinizde,bende yeni başladım ama... gece yatağa yatarsınız ve düşünürsüz,aklınıza gelir,acaba bu transferimi yapsam,bu taktik nasıl olurdu fln,,beter bişey..bağımlılık yapar
Makaay Orjinal Mesajı Yazan: ugur620 gece yatağa yatarsınız ve düşünürsüz,aklınıza gelir,acaba bu transferimi yapsam,bu taktik nasıl olurdu fln,,beter bişey..bağımlılık yapar katılıyorum bende artık farklı versiyonları görülüyordu gecen yaz.rüyamda acaba update de bu adamı transfer ettimmi su adamın oyuncu puanlarıyla cokmu oynadım falan diye dönüp duruyodum
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: Makaay katılıyorum bende artık farklı versiyonları görülüyordu gecen yaz.rüyamda acaba update de bu adamı transfer ettimmi su adamın oyuncu puanlarıyla cokmu oynadım falan diye dönüp duruyodum zauhahah dorudurr :D....................
*{Bå®ô$_1905}* Ewt hastalık yapıor bnde de bazen ama baydı mı direkt NBA oynuorm.. Bazen çok bayıor , bazen çok zewkli gelior...