yyaw merak ettim benim gibi kaç kişi var diye :) oturdum mu başında 6-7 saat kalkamıyorum.. yok şu maçı geçim yok şunu yenim yok şu finale geliim derken k.çmın uyuşmasıyla kalkmam bir oluyor :) ayrıca cm 03-04 deki ayrıntılar daha başında oturtuyor.. yok şu antreman programı daha güzel tepki veriyo.. yok bu antreman daha iyi skilleri attrıyor yok bu yok şu derken bi 6-7 saat de orda gidiyor :) bunda şikayetçimiyim hayır değilim peqi o zaman sorarım: CM BİR HASTALIK MI? :D
CM bir hastalık. Hem de bulaşıcı. Ama bir süre sonra kendiliğinden geçiyo. Sonra yenisi geliyo... Ben CM03/04'den bıktım artık. Yüzünü görmek istemiyom. Ama biliyorum ki FM2005 çıkınca tekrar hasta olacağım... :)
Orjinal Mesajı Yazan: TheFahrix CM bir hastalık. Hem de bulaşıcı. Ama bir süre sonra kendiliğinden geçiyo. Sonra yenisi geliyo... Ben CM03/04'den bıktım artık. Yüzünü görmek istemiyom. Ama biliyorum ki FM2005 çıkınca tekrar hasta olacağım... :)
Orjinal Mesajı Yazan: TheFahrix
iLaç fln iÇ :D :D :D
hastalık olduğuna katılıyorum..
sigara gibi bişey..
Orjinal Mesajı Yazan: RubenM sigara gibi bişey..
Orjinal Mesajı Yazan: RubenM
Yaf bencede öle ama yapan adamda öyle olsun diye yapıyo..Bazenn işim gücüm oLuyor gidemiyorum :) BUnun yüsündenN....Çok gerçekçi oLması sarıyo beni ...
yaa kendi iradene bağlı:) mesela ben oturdummu cıkamıyorum
1 günde 4 sezon bitirdiim oldu:)
Tabi oLm sen reissin yaparsın :D :D
SEnle kapışalım bi gün :)
cm bir hastalıktır..çünkü etkisi devamlı üzerinizde,bende yeni başladım ama...
gece yatağa yatarsınız ve düşünürsüz,aklınıza gelir,acaba bu transferimi yapsam,bu taktik nasıl olurdu fln,,beter bişey..bağımlılık yapar
Hastalık değilde "Tutku" desek :)
Orjinal Mesajı Yazan: ugur620 gece yatağa yatarsınız ve düşünürsüz,aklınıza gelir,acaba bu transferimi yapsam,bu taktik nasıl olurdu fln,,beter bişey..bağımlılık yapar
Orjinal Mesajı Yazan: ugur620
katılıyorum bende artık farklı versiyonları görülüyordu gecen yaz.rüyamda acaba update de bu adamı transfer ettimmi su adamın oyuncu puanlarıyla cokmu oynadım falan diye dönüp duruyodum
Orjinal Mesajı Yazan: Makaay katılıyorum bende artık farklı versiyonları görülüyordu gecen yaz.rüyamda acaba update de bu adamı transfer ettimmi su adamın oyuncu puanlarıyla cokmu oynadım falan diye dönüp duruyodum
Orjinal Mesajı Yazan: Makaay
zauhahah dorudurr :D....................
hastalıktanda beter amansız bir şey:)
çağın vebası cm:)
Ewt hastalık yapıor bnde de bazen ama baydı mı direkt NBA oynuorm.. Bazen çok bayıor , bazen çok zewkli gelior...
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: