darkknight arkadaşlar duyduğuma göre adsl ile bedava telefon görüşmeside yapılabiliyormuş?ama bunju kesin olarak öğrenmek istedim. eğer kesin olarak cevabını bilen yardım ederse çok sevinirim kalın sağlıcakla
KalkVeSavas olamaz,mümkün değil ,telekom iflas eder öyle olursa...eğer böyle bişey olursa,adsl 2 milyar olur aylığı..
Nidokral Beyler ben gitmiştim telekoma adama sordum ana dediki çok güzel birşey bu adsl telefonla görüşmelerde %50 indirim var hemde telefonu nuz meşgule düşmez falan demişti doğru demiş zaten araştırdım biraz öle yani
Kaurismaki Orjinal Mesajı Yazan: Nidokral Beyler ben gitmiştim telekoma adama sordum ana dediki çok güzel birşey bu adsl telefonla görüşmelerde %50 indirim var hemde telefonu nuz meşgule düşmez falan demişti doğru demiş zaten araştırdım biraz öle yani yani şimdi adsl de telefon konuşmalarında %50 indirim mi var?...
Kaurismaki öyle bişey olsa şirketler milyarlarca tel fdaturası gelmez ama şimdi telekom da özelleşme olunca baya bi ucuzlama olacak galiba...
Hami(10) belki böyle bir şey vardır ama ses kalitesi telsiz gibi net değildir pek dün telekomun sitesinde gördüm galiba böyle bişey aylık 60 milyondu emin değilim