ThE_s2d türkiye liğinde oyuncunuzun değeri en fazla ne kadar oldu.benim en değerli oyuncum 11.000.000$.almadıgım kupa kalmadı.niye böyle oluyor? :(
iN-T-CoMe O imzan hala deişmemiş Ve de bu adamın performansına bağLı bişey senin elinde diiL yane...Ne kadar M.a seçilirse işthe ne kadar çok goL atıp asist yaparsaa ve de maçlarda 8-9-10 la oynarsaaa fiyatı o kadar artar...
efshane ayrıca türkiye liginde hep öyle az oluyo ligin repatiotionu az olduğu için. başka ligde oynayabilirsin artmış olarak görmek istiyosan. ayrıca o fiyatlar o kadar da önemli değil. sen belirle adamlarının fiyatlarını.yani adamın iyiyse 10milyon'a satacak değilsin.
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: efshane ayrıca türkiye liginde hep öyle az oluyo ligin repatiotionu az olduğu için. başka ligde oynayabilirsin artmış olarak görmek istiyosan. ayrıca o fiyatlar o kadar da önemli değil. sen belirle adamlarının fiyatlarını.yani adamın iyiyse 10milyon'a satacak değilsin. E heraldee Mesela Emre BelözoğLu inTer De 45000$ bana geldi 11000$ ağlıcaktım :p
egebal ya evt bende tuncay,pancu,nihat 11$ ti ama real madrid nihat için conceiçao+nolberto solano+sonraki satıştan %25 pay teklif etti reddettim
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: egebal ya evt bende tuncay,pancu,nihat 11$ ti ama real madrid nihat için conceiçao+nolberto solano+sonraki satıştan %25 pay teklif etti reddettim TAkası hiçbi zaman kabul etmee ztn..
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: osmis Türkiye liginin popülaritesi düşük olduğu için oyuncular çok değerlenmiyo en fazla 14.25 oldu. BEnim çoook sinir olduum bişey...Populliteeeeeeenin Turkiye başarı kazandıkça artması lazım heralde de artmıyo heralde?
gereksiz Orjinal Mesajı Yazan: iN-T-CoMe BEnim çoook sinir olduum bişey...Populliteeeeeeenin Turkiye başarı kazandıkça artması lazım heralde de artmıyo heralde? artmıyo bende türkiyeden 3 kişi cl ye katıldı ne bilim kaç kişi uefaya filan tık tok
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: gereksiz artmıyo bende türkiyeden 3 kişi cl ye katıldı ne bilim kaç kişi uefaya filan tık tok iNş Fm YA Da CM De Bunu eklerler...