ThE_s2d ben şuan milli takım menejeriyim.ama yıllara geçtikçe milli takıma oyuncu bulamamaya başladım.bu sorunu nasıl çözebilirim.yardımcı olursanız çok iyi olur ;)
iN-T-CoMe 1 o iMZa benim deiştir 2 oyuncu arama bölümüne gelip istediğin özellikleri yazıcaqsın çıkan adamlara bakabilirsinN 3 HAftanın , YıLın oyuncularına bak veya oyuncu werilerinden En çok m.A larına baqq...
efshane alışmışsınız ezber oyuncu isimlerine 5 yıl sonra adam bulamıyosunuz yaw. elbet yetişecektir yüzlerce ronaldo. oyunda bulamazsan eğer, cm scoutla da arayabilirsin.
bourqui cm scout da yararlan bence en azında kim yetenekli kim yeteneksiz görebilirsin. ama türk milli takımını aldıysan özellikle defans oyuncusu bulmakta zorlanabilirsin..
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: bourqui cm scout da yararlan bence en azında kim yetenekli kim yeteneksiz görebilirsin. ama türk milli takımını aldıysan özellikle defans oyuncusu bulmakta zorlanabilirsin.. ilk başlarda evet ama daha sonraları çook iyi DC ler çıkıyor.....
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: Emin İncedere yaa ikinci liglerde falan cok ii oyuncu oluo yaa bnce sn kendin yönel oyuncu ara;) evet 2. ligdee 35 yaşında çok iyi adamlar olabiliyor...