odilya merhaba arkadaşlar bu oyunda bir bölüm war orayı bir türlü geçemedim.bir tane iri yarı bir adam war.mekanın ilerisinde de bir ateş çukuru war.bu adama ateş ediyorum ediyorum ölmüyor bi türlü.bu adam nasıl ölür yaa?? :confused:
Apili O Adam Ölmez Abİ Şeyİne Sik Bak Nasi ÖlÜyo:) Bu Oyunun Screen Lerİnİ Koyda Bakayim Nasi BİİŞİİmİŞ
NecromanceR Yukarıda , tam ortanın yukarısında bir çatlak gibi bişi war . Oraya ateş et , orası yıkılıo wede içeri güneş ışığı giriyor . O çıkıntının en ucuna yürü , BIrak gelsin eleman üstüne , sona ışık deyince ölüo eleman ...
erelfb yukarıda yıldız işareti gibi bişey var ona ateş et sonra içeriye ışık vuruyor oradaki şeyin en ucunda dur sonra gelip sana tam vurucakken sağ tarafındaki merdiven olan yere atla...
BeachLife o ateş var dediğin yerin yukarasında tahta var yıldız şeklinde oraya ateş et ve elemanı onun altına çekmeye çalış
polattekstil ben bir türlü bulamadım sonra pkweakenemies yazdım é tuşuna basım adama bir kere ateş ettim geberdi
erelfb Orjinal Mesajı Yazan: polattekstil ben bir türlü bulamadım sonra pkweakenemies yazdım é tuşuna basım adama bir kere ateş ettim geberdi başka adam olmasın ?
erelfb Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR Bugün bitirdim oyunu . Herkeze tawsiye ederim . Süper ... bende bitirmek üzereyim oyun tavsiyemdir..
BeachLife Painkilleri Yükledikten Sonra Xp'de Açılmadı. 0xc0000124 Hatası Verdi Bunu Nasıl Düzeltiriz.
erelfb aynısı banada oldu bişey yapıp düzelttim ama ne yaptım hatırlamıyorum xp de bir sorun yok bende xp de bitirdim