legendeleven çok küçük takımla ş.liginde yarı finale yükseldim.bana teklif geldi.takımın başına geçer misin diye
the killer zaten iyiysen gitme diye yalvarıyorlar.ben newcastleyle şampiyonlar ligini aldıktan sonra teklif geldi kabul etmemem için taraftarlar local radio stationa mesaj sürüsü yağdırdılar ben de kaldım
RubenMartin ben udinese ile ş.ligi finali oynadım.. Milan dan ve newcastle den geldi.. Gittim walla çapı büyütmek lazım. 30 sene aynı takımlamı oynayacaksın weya kowulmak daha mı iyi???
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: RubenM ben udinese ile ş.ligi finali oynadım.. Milan dan ve newcastle den geldi.. Gittim walla çapı büyütmek lazım. 30 sene aynı takımlamı oynayacaksın weya kowulmak daha mı iyi??? xya iyi olursann yavaŞşş kovsunlarr da evet hep aynı takımla oynamak sıkabilir...
ForzAslan Aynı takımdan ziyade aynı lig sıkıyor insanı.Bu yüzden ben de sürekli takım değiştiriyorum.Gerçekten çok sıkar teklifleri kabul etmezseniz ;)
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: Metin Koca Aynı takımdan ziyade aynı lig sıkıyor insanı.Bu yüzden ben de sürekli takım değiştiriyorum.Gerçekten çok sıkar teklifleri kabul etmezseniz ;) Bİ de kadrd hep deişince sıkıyo beni her sene bi oyuncuda pdoblem çıkıyo...Mesela yıL 2006 3 yıldır aynı taktik ! SAvunmanın oturmuş olması gerek diye düşünüosun ama yokh hala lamer lamer hatalar..DeLİ oluyorum ya hr sene yeni savunma aL...Sat..aL...Sat..Bu olay sadece savunmada oluyor ama !
Emir_91 bazı küçük takımlardada adamların ismini tanımıyosun kötü oluyo ama yavaş yavaş tanıyınca ver elini şampiyonluklar
IAdam Orjinal Mesajı Yazan: legendeleven çok küçük takımla ş.liginde yarı finale yükseldim.bana teklif geldi.takımın başına geçer misin diye çok duygulandım nayır nası yaparlar bunu
neo_matrix23 ben de atletico madrid ile world dream de bir üste cıktım chelsea den teklif geldi hemen kabul ettim oyun daha zevkli oluyor hemde 101$ butcesi var
Orçun İNCE en parmada üst lige çıktım wdl de odan sonra tam transferleri yaptım çok iyi adamlar tabi, bi baktım newcasteldan teklif war çok düündüm ama gittim bütçe sorunundan kurtuldum......
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: Quattro çok duygulandım nayır nası yaparlar bunu :D :D intereessant...