Oguz Kagan Orjinal Mesajı Yazan: iN-T-CoMe Pound lan işthe 2,500 3 milyon civarı bşey olması lazım... pound genelde para demek için kullanılır ama ingiliz para birimi olarak biliriz.gerçek ingiliz para birimi ise STERLİNdir.
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: texas1963 pound genelde para demek için kullanılır ama ingiliz para birimi olarak biliriz.gerçek ingiliz para birimi ise STERLİNdir. BEN 5-6 KERE INGILTERE YE GITTIM AMA PARA OLARAK HEP POUND KULLANILIYODU.HİÇ STERLIN FLN GÖRMEDİMM...
fanatikadnan Orjinal Mesajı Yazan: iN-T-CoMe BEN 5-6 KERE INGILTERE YE GITTIM AMA PARA OLARAK HEP POUND KULLANILIYODU.HİÇ STERLIN FLN GÖRMEDİMM... "STERLIN" ingilizclerin ki de ya Paund nedir? nasıl bişeydir :D ?
bay_gizemli walla ing. dışındakiler sterlin, ing. içindekiler pound diye sölüyor... bize de biizm hoca sölemişti... ing. de pound olarak geçer ama başka hangi ülkeye giderseniz gidin ing. para birim sterlin dir...
Kaurismaki Orjinal Mesajı Yazan: sercainyo £ nerenin para birimi arkadaşlar ve tl karşılığı nedir?? :confused: İngiltere para birimi Paund 2.500-3000 milyon arası ve 2.500 milyon aşağısı karşılığı var...
Oguz Kagan paund ingiltere içinde ama gerçekte STERLİN ben böyle bilyom daha enteresanı veya doğrusu varsa söylesin değeri 2.700.000TL
iN-T-CoMe YA tamam aynı şeyleri söylüyoruZzz ... BEn DİYORUM Kİ INGILTERE DE STERLIN LAFI GEÇMEDİ HİÇÇ MİLLET HEP POUND KULLANIYO ORDA ...