Arkadaşlar şimdi size sunacağım sorunumu daha önce birçok siteye verdim.Ancak sorunumu verdiğim sitedeki insanlar paylaşmayı sevmediği için sorunumu çözemedim.Hem de 2,3 aydır bekliyorum.Kısacası hiçbiri cevap yazmadı.Bunun yüzünden ben çareyi sizde buldum değerli arkadaşlar.Bildiğiniz gibi Rise of Nations:Big Huge Games & Microsoft firmalarının ortaya çıkardığı bir şaheser.Şu an bile Rise of Nations sayılı strateji oyunlarından biri.Ben Rise of Nations'ı 1 yıldan fazla oynadım.Tâ ki 3 ay öncesine kadar.3 ay önce bilgisayarımdan sildim.Çünkü artık Rise of Nations canımı sıkmaya başlamıştı.Eeeee 1 yıldan fazla oynayınca cılkı çıkıyor.Keşke silmez olaydım.Sonra 1 hafta geçti ve canım sıkılmaya başladı.Ben de Rise of Nations'ı bir daha yüklemeye karar verdim.Oyunu yükledim ve hemen ardından yamasını yükledim.Büyük bir hevesle oyunu açtım.Birde ne göreyim?Oyunun başlangıç demosu yok.Oyuna girdiğim zaman arkada savaşan askerlerin demosu yok(Normalde demo olan yerler siyah gözüküyor).Şimdi size söyleyeceğim çok ilginç gelebilir.Menüde herhangi birşeye girmek için(Örneğin:Solo Game)önce farenin sağ tuşuna basılı tutup,sonra da farenin sol tuşuna basmam gerekiyor.Başıma ilk kez böyle birşey geliyor.Options'dan çoğu şeyi ayarlayamıyorum.İşte sorunum budur.Bilgisayarımın Özellikleri ve Mevcut Yazılımlar:
-P4 1.8GHz 256Kb Önbellek
-512Mb SdRAM
-120Gb Seagate Baracuda 7200Rpm
-MSI FX 5200 128Mb T128 nVIDIA
Mevcut Yazılımlar:
-Windows Media Player 10
-Flash MX 2004 Professional(Demo,Deneme Sürümü Değil)
-Quicktime 6.5.2
-Macromedia Shockwave
Şimdiden hepinize teşekkürler.Eminim ki siz soccercenter değerli üyelerinden birisi bana yardım edecektir.Saygılar... :mesale: :mesale: :mesale: