orkunbjk Trabzon'un turuncu forması ile Milli Takımın kırmızı Forması (isimlik kısmı Beyaz olan) yaparmısın?
#11 trabzonspor turuncu formasi: download bu formadan fazla fotograf bulamadigim icin tam olarak dogru mu yanlis mi bilmiyorum. hata varsa söyleyebilirsin edit: bu arada trabzonun ilk formasinda update yaptim. bordo rengini düzelttim (fazla koyu idi) .. ;)
#11 sagol bule.. :rolleyes: :cool: default template den bikmistim artik, biraz degisiklik oldu iste.. bence texturelar fena sayilmaz...
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: Bule Template berbat. Neden Konami'ninkini kullanmıyorsunuzki? Açıkçası fazla beğenmedim. Öyle deme, çok güzel özel yapım Template'lerde var... ;) Ama bunun şortu kötü duruyo mesela...
adalante Yaptığım formaları sizlerle paylaşmak istiyorum fakat sadece 19,5 KB lık yukleme yapabileceğim yazıyor. 384 KB lık BMP dosyasını nasıl yolliycam sizlere :(
#11 http://frutsel.terrainhost.com/frutselapp/servlet/FileManagerServlet?action=register burda kendine ayit bir klasör ac. yaptigin formalari icine upload et. sonra - kodu ile buraya koy.
adalante Ben FB formalarındaki 3 yıldızı beğenmiyorum Hani şu iki yıldız arkada bir buyuk yıldız önde falan.... Klasik 3 yıldız daha iyi diye düşünüyorum. Eğer benim gibi düşünenler varsa buyursun... :cool:
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: adalante Ben FB formalarındaki 3 yıldızı beğenmiyorum Hani şu iki yıldız arkada bir buyuk yıldız önde falan.... Klasik 3 yıldız daha iyi diye düşünüyorum. Eğer benim gibi düşünenler varsa buyursun... :cool: Download 3yıldız ve şortun rengi hoş ama, sarı çok cırtlak durmuş, biraz koyulaştır bi de forma Can'ınkine benziyo, onu editleyerek mi bu hale getirdin?
adalante Orjinal Mesajı Yazan: Spocket 3yıldız ve şortun rengi hoş ama, sarı çok cırtlak durmuş, biraz koyulaştır bi de forma Can'ınkine benziyo, onu editleyerek mi bu hale getirdin? Koyulaştırdım bi bakın bakalım... Ulen bi de iyi kötü bişey deyin :rolleyes:
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: #11 Besiktas Home 2003/04 Download Çok iyi olmuş ama, template'yi değiştir, şort kötü duruyo Hatta mümkünse şu templateyi kullan :D: