xxxxxxxxxxxxxxxx Orjinal Mesajı Yazan: ◊ τωįsτεяⁿ ◊ diss atma işini açıkla bilmeyen olabilir ;) :) Açıklıycaktım ama arkdş yazmış.. Diss, Rap müziğinde rapcilerin birbirlerini yermek, eleştirmek için yazıp söyledikleri parçalardır. Yani hicvin in hiphop kültüründeki benzeridir. Genellikle küfür içerikli olur. Rap argosunda diss söylemek, "diss atmak" , disslemek(dişlemek) şeklinde de ifade edilir. Ayrıca diss atıldığında karşı taraf ona cevap veriyorsa buna dissleşme denir. ;)Hayata diss at hayatla takış onu eleştir vs.Anlamında;)
Venom Söylemiştim sanırım ama; Kullanıcı Adı: Kelime manası "örümcek zehiri" Eski bir rock grubu, Spider-Man 3 filmindeki ana karakterlerden Avatar malum işte Schalke, Lincoln, Venom...
Azro Nick : Azrail'in kısaltılmışı.Niye derseniz 7-8 sene önce CS oynayan bir arkadaşımla nicklerimiz aynıydı o yüzden kavga etmiştik.Bende neyse olay büyümesin diye Azro yapmıştım.Zamanında öyle üye olmuştum SCN'ye... Avatar : Yorumu sizi kalmış :) Sıçan insanlar işte...
Tearaway tearaway:sanırım bir şarkı grubuymuş ama ben kesinlikle ordan bakmadım tesadüfen buldum anlamını flnda pek araştırmadım bi arkadaş sölemişti ama unuttum onuda :) avatar:asi tarafımı gösteriyor :p
S n i p e r Sniper nicki adı üzerinde :) Keskin nişancı silahına hastayımm Tek vuruş yani ;) Avatarımda Hoş Hatun içimden geldi koydum :)
haeroon Nick: Harun, Aaron karışımı birşey, ilk defa Baldur's Gate oynarken karakterime bu ismi koymuştum. Avatar: Freakazoid, deli bir süper kahraman. Bir Steven Spielberg çizgi filminden.
Beirrut nete yeni başladığımız yıllar o zaman yüzüklerin efendisi özentiliği almış başını gidio neyse bende ilk foruma üye oluom üye olurken aragorn daki n yi unutuveriyom! aragorn oluo aragor neyse düzeltme şansımızda yok gel zaman git zaman ben alışıom bu aragora seviyomda keratayı...ondan sonra üye olduğum tüm forumlarda kullanmaya başlıom eee artık sanal alemde aragor olarak biliniom bu geleneği scn dada sürdürmek üçün burdada nickimi aragor yapıorum :o :o avatar:avatarımı hatırlamıom nerden aldığımı(asıcık çarptım da:) ) yaa işte gözüme hoş geldi beğendim bende kullanıom :D
MacTavish nick ea nın lotr:bfme2 eklenti paketinin ana karakteri bende zaten lotr hastasıyım avatar da o karakterin resmi asıl ismi Witch-king ben biraz süsledim:)
xxxxxxxxxxxxxxxx Orjinal Mesajı Yazan: aragor nete yeni başladığımız yıllar o zaman yüzüklerin efendisi özentiliği almış başını gidio neyse bende ilk foruma üye oluom üye olurken aragorn daki n yi unutuveriyom! aragorn oluo aragor neyse düzeltme şansımızda yok gel zaman git zaman ben alışıom bu aragora seviyomda keratayı...ondan sonra üye olduğum tüm forumlarda kullanmaya başlıom eee artık sanal alemde aragor olarak biliniom bu geleneği scn dada sürdürmek üçün burdada nickimi aragor yapıorum :o :o avatar:avatarımı hatırlamıom nerden aldığımı(asıcık çarptım da:) ) yaa işte gözüme hoş geldi beğendim bende kullanıom :D Aragorn un n si gidince harry potter daki devasa örümcek aragor oluyor:p:)
Ayrton Senna Da Silva Nick Formula 1'in efsanevi pilato Ayrton Senna'nin ismi. Nedense kendisini oldugunde ben 3 yasimdaydim. Nedense beni etkiledi. Avatarim ise Modern Talking'in solisti Thomas Anders
phatuphatu İyi Bir Sanatçı Sesi İçin Vişne Suyunu Sevmelidir...(bkz.Çilekeş-Görkem) :D:cool: Ayrıca Bayılıyorum Vişne Suyuna...
Imagine Imagine John Lennon'in en sevdigim sarkilarindan biri ve de hayal etmek anlamina geliyor bu yuzden hosuma gidiyor. Avatar da malum John Lennon hayranligindan:)
XII 12 numara Büyük Fenerbahçe'nin Büyük taraftarı(bilirsiniz saraçoğlunda her kadro açıklandıktan sonra söylenir). XII
The Patriot **Nikin anlamı çok büyük,Türkçe yazsam kimse anlamazdı ama İngilizce yazınca millet anlamını öğrenmeye çalışıyo öğreniyo sonuçtada."Vatansever"**
Ume nikim ume çünkü herkes bana ume diyor evde.. avatar ise taha ile bir iddamız var adriano fenere gelirse fenerli olacam gelmesse taha G.S li olacak:D
_TaYFo_ Nick:Tayfun'un kısaltılışı:) Avatar:Zaten üstünde kim olduğu yazıyor ama şunları diyebilirim Cem Karaca'nın veliahtı olarak gösterdiği büyük bir kitlesi olan ünlü rockçı,müzikolog,filozof
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: Ume nikim ume çünkü herkes bana ume diyor evde.. avatar ise taha ile bir iddamız var adriano fenere gelirse fenerli olacam gelmesse taha G.S li olacak:D taa naptın lan sen eyvahhh :D
xxxxxxxxxxxxxxxx manyakmısın olm gsli olurmuym hiç :D öle söledim ama olurmuyum hiç şakası bile kötü:D
Passenger Nick: Yolcu demek.Ayrıca Deftones'in en ünlü şarkısıdır. Şarkının nakaratında I'm your passenger(Ben senin yolcunum)diyor.Burasını baya beğendiğim için nickim böyle.(her insan oğlu birisinin yolcusu değil mi zaten:)) Avatar: Müziği çağrıştırıyor.