bourqui arkadaşlar ben 4-1-3-2 taktiği kullanıyorum ama bunu bir yerden indirmedim veya kopyalıyıp koymadım tactics e.. direkt olarak kendim yaptım.. dmc yi geriye doğru ok çıkartım sağ ve sol kanatları en ileri.. orta sahayıda bir kademe ileri yaptım.. şimdi bu diablo taktiği olur mu ? acaip fazla gol atıyorum içime kurt düştü.. cevaplarsanız sevinirim...
Orçun İNCE olabilir ama diablo taktiginde bazı şartlar wardı mesela dmclerinin tacklingi çok iyi olması lazım falan bence araştır ve o bilgileri bul sana çok yardımcı olur hem diablo taktiğin olmuş olur :)
bourqui Orjinal Mesajı Yazan: Orçun İNCE olabilir ama diablo taktiginde bazı şartlar wardı mesela dmclerinin tacklingi çok iyi olması lazım falan bence araştır ve o bilgileri bul sana çok yardımcı olur hem diablo taktiğin olmuş olur :) yaw ben diablo taktiği istemiyorum sorun orda :) cm oynadığımdan beri bu taktiği uygularım şimdi bunun diablo taktiği olmamasını istiyorum :)
iN-T-CoMe 1 Dİablo Taktik diiL BUg 2 Bişey oLMaZz Ben NorMaL 4-1-3-2 taktiğini yap oyna 3 Dİablo da zTn bi kaç ince ayar var datasında ...