neo23 Arkadaşlar CM yi ilk versiyonlarından belli oynuyorum önceden training e hiç dikkat etmezdim ve de sürekli Şampiyon olurdum fakat şimdi forum daki yazıları okudum da trainingin önemli olduğuna karar verdim. Training bilen arkdaşlar bana yardım ederseler memnun olurum. Mesela hangi gün hangi antrenman falan.
NecromanceR Benim yapmış olduum antreman programını kullanabilirsin ... İndirmek için buraya">http://www.soccercenter.net/SoccerCenter.net.php?page=cm/dosyalar&eylem=dosyagoster&dosyaid=38>buraya/a> tıklaman yeterli ...
Orçun İNCE necromancerın programı sper çok saol arkadasım çok yardımcı oldu ama her oyuncuyu hangi programa alacağını öğrenmek biraz vakit alıyor ama olsun cok teşekkürler...
NecromanceR Ben orada anlatmıjtım . Tekrar söyliyim Alt-Yapi yi : 21yaş wede altı Kaleci Training yi : Kaleciler Defans : D , DM wede M ler için Hucum : AM , F wede SC ler için
bourqui Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR Ben orada anlatmıjtım . Tekrar söyliyim Alt-Yapi yi : 21yaş wede altı Kaleci Training yi : Kaleciler Defans : D , DM wede M ler için Hucum : AM , F wede SC ler için valla necro hoş bir antreman programı ama forvetler için bir kaç değişiklik yapılabilir ben öyle yaptım.. ama defans için yazdığın muhteşem olmuş.. kutlarım :)
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: Orçun İNCE biliyorum biliyorum yaptım ama ayırmak biraz kasıyo ama yinede saol :) Kasacak tabi , menejer olmak kolay mı ;)
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR Kasacak tabi , menejer olmak kolay mı ;) zuahahah öldüm ya.......