ben bugün nike nın yeni reklamını gördüm ne kadar yeni bvilmiyorum reklam herny in üzerine yapılmış henry herkezi geçiyo en sonuda köpek onu düşürüyo sonra kalıkıyo devam ediyo holey deniyo ve bitiyo neyse izleyen varmı beğendiniz mi reklamı :cool:
Euro 2004'ün yaklaşmasıyla futbol içerikli reklamlar arttı bu da en güzellerinden...
Adidas'ın 2, Pepsi'nin 1, Nike'ın 2 futbol reklamı var şu an...
Abi bir kere yakalayabildim reklamı ordada manchesterliler henrynin evini basıp kovalıyorlardı sanırım öle birşey gibiydi.Kapıda bir takım vardı ama hangi takımdı hatırlamıyorum
eğlenceli güzel reklam özellikle manc.utd.lilerin kovalaması iyi yapılmış...
bugün g.kore türkiye maç bitiminde izledim güzeldi
en iyisi adidasin reklami klasik top pesinden top nereye biz oraya zihniyeti ama yine cok iyi olmus
adidas'ın "road to lisboa (lizbon) "
pepsi'nin "roberto carlos ve beckham'ın karşılıklı şov hareketleri yaptığı reklam"
nike'in "henry üzerine yapılan reklamı ve ole reklamı
henry'nin reklamı bence acayip güzel bir reklam ...
5-6 kere izledim fena deil , ayrıca Raul'un en sonunda gol attığı we Kahn'ın topa wuruph kamyona attığı reklamlar da güshel...
henry ' den en sopnunda topu kapan köpek değil, bir futbolcu... dikkat ederseniz kırmızı formalı bir futbolcu alıyor topu... top kapıldıktan sonra henry yerde yatarken köpek gelip " top oynayalım" der gibi topu bırakıyor... orada topu kapan köpek değil aslında...
Çok güzel reklam...En çok Ljungberg'in Henry'i beklemesini beğendim...(Yanındaki iki adamdan birisi Davids'di ama diğerini tam olarak göremedim)Ayrıca Man.United'lilerin kovalaması da çok iyi ama orada Sadece V.Nisterlooy'un formalarının arkasında isim yazıyo.Bi de M.United Yerine Chelsea'mı olsaydı acaba?(Ezeli rakip hesabı)
benim reklamda en beğendiğim yer henry'nin kapıyı açınca tam takım manchesterlıların "boo" demesiydi :D
bu reklamda çok güzel aynu 1. portekiz-brezilya reklamı gibi.Ayrıca bu reklamları bilgisayarınıza www.nikefootball.com adresinden yükleyebilirsiniz(kesinlikle reklam değildir)
Orjinal Mesajı Yazan: emircan87 henry ' den en sopnunda topu kapan köpek değil, bir futbolcu... dikkat ederseniz kırmızı formalı bir futbolcu alıyor topu... top kapıldıktan sonra henry yerde yatarken köpek gelip " top oynayalım" der gibi topu bırakıyor... orada topu kapan köpek değil aslında...
Orjinal Mesajı Yazan: emircan87
Sen reklamın mantığını anladın mı? Orda önemli olan kimin topu aldığı değil. Henry'nin şizofren olması:D Adam köpeğiyle top oynuyor aslında ama etrafındakileri(köpeği dahil) birer futbolcu olarak görüyor. Olay bu. yoksa sürekli köpeğiyle top oynuyor ok?
İyide o köpek nnasıl bir takım oluyor :? :?
Mühüm değil sen olayı çakmışsın.. :D:D:D
:D :D Şizofren işte, ahah!
tamam anladım...
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: