-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR Undead favorim , karşıdaki ırka göre vede haritaya göre değişir stratejim ... Bu oyunun hiç oynamadım da , netten oynayınca sarıyo mu ve ne tip bir oyun. :(
dRaGaO ! battle nette gercekten ii oyuncular war.oyna gor bu arada necro abi undeadlarda ki necromancer hakkında bilgi werir misin biraz mesela hani skeleton warriors cıkarıolar ya 2 tane ama her zmn cıkarmıolar basıom bilmemne bilmemne nearby yazıo neden biliyor musun?
dRaGaO ! Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR Undead favorim , karşıdaki ırka göre vede haritaya göre değişir stratejim ... bu arada necro abi sen sair olsana ii tekerleme brawo :p
InvincibleSoul Arkadaslar ben su an Ladder denilen dünya siralamasi icindeyim ve Northrend bölümünde 150. siradayim, oynayanlar varsa bir Türk Clan i yapip ortaligi dagitalim diyourm.. :)
dRaGaO ! yo ben fazla battle netten oynamam cogunluqla lan kasarım burda izmirdeyim ben hergun 3-4 2v2 3v3 vsvssv maclar yaparız yaptıgımız adamlarda baya iiler yani neyse clan kac kişi istiyorsun 5 mi?
dRaGaO ! war beim wow oynayan arkadaslarda hemde baya iiler war... uygun gorursen kuralım o zmn clanı... ama isimi ben koymaq istiyorum ejderin sillesi ;):):)
InvincibleSoul Isim konusunu konusuruz.. :) Benim Nick madturk. Listene ekle istersen TSI ile saat aksam 9 da online olurum. Northrend Ladder da. Ufuk Abbay oyunun orjinal mi?
dRaGaO ! ya beyler bu patchi arıyom arıyom bulamıyorum ltfn bilenler tam bir link werir misiniz replay izleyemiom bunun yuzunden yaw:(
dRaGaO ! neyse yardımlarınız için tşk (cok yardım ettiniz:)) ben blizzard'ın kendi sitesinden buldum...