cekibico google da fln arattım, bişi çıkmıo, hep 2.2 veya gold çıkıor, ama onlar da dandik versionlar..
MuR@T Orjinal Mesajı Yazan: Apili ya şu zone alarmı bi türlü kullanamadım ya nasıl bişey bu ya bi anlatırmısınız Firewall programıdır. Programı açtıktan ve güvenlik seviyesini ayarladıktan sonra, her firewall programında olduğu gibi pc'nde o an aktif olan bir şey için izin verilsinmi sorusu sorar. Cevabını eğer bu program için bir kez vermek istiosan ordaki remember tarzındaki yazının yanındaki kutucuğu işaretlemen yeterli.
cekibico Orjinal Mesajı Yazan: MuR@T Firewall programıdır. Programı açtıktan ve güvenlik seviyesini ayarladıktan sonra, her firewall programında olduğu gibi pc'nde o an aktif olan bir şey için izin verilsinmi sorusu sorar. Cevabını eğer bu program için bir kez vermek istiosan ordaki remember tarzındaki yazının yanındaki kutucuğu işaretlemen yeterli. ya abi bu açıldıktan sonra bi daa msn çalışmadı, napicam?
MuR@T Sen msn için çıkan soruya no cevabını vermiş olmalısın. Açmak için tam hatırlamıyorum ama proramın izinli , izinsiz şeyler bölümü vardı ordan sonu msn.exe olan dosyaya verdiğin cevabı değiştirmen gerekli.
cekibico Orjinal Mesajı Yazan: iN-T-CoMe PEqi bunun LİnKi yok Mu? www.download.com a gir zone alarm yaz