iN-T-CoMe Bu Sprey Fiyatları uçmuş gitmişş yaa En ucuzu 6 MilYonN FaLa Kıllandım almadımm :) BEn mi az kalsın kazık yiyodum Yoksa ucuz du da kaçırdım mı YoqSa Normal mi di boşu boşuna mı adamı DÖvdüm :p YorumLar pLss..
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR Ne sprey i bu yaw ? Duvar boyamak için oLanı waraa :) 3 milyonluklar dandik ama sizi kazıklıolarrr 2,500 normal Fiyatıı :D
fanatikadnan Orjinal Mesajı Yazan: SCoRPioN ® Grafikle ne alakası var ? valla graffiti yapcak galba kardeş eğer yapabiliosan graffiti bana da öğretir misin stilini filan beni ICQ yada MSN den bulabilir misin?
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: SCoRPioN ® Grafikle ne alakası var ? Ne demek ne alakası warr ..Grafik işthee ..
iN-T-CoMe Ya yokh şahsi algılama bence de ii de arkadaş (grafiticii :) )o öle dedi iLLa MarshaLL oLucaqmışş.. Fanatikadnan ben bilmiorumm benm bildiim nick imdekii gibii :) Normal YAzıı aMA Bi örenimm gösteririm sana da :D
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: Kuty Ben de 3 milyona almıştım 8 renk var bende hem de Marshall ama baya zaman önce almıştım evde benim mekanda duruyo hepsi. Şİmdi 6 MiLyon :D
fanatikadnan bende defterlere yaparım:D MUR@T yaptıın resimlerin birini bana yollaya bilir misin beni ICQ yada MSN den bulabilir misin?
JustRelax 3 milyona kaliteli boya war...az önce kırmızı aldım denedim gayet iyi... malta pazarında..marshall boyada
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: LimpBizkit 3 milyona kaliteli boya war...az önce kırmızı aldım denedim gayet iyi... malta pazarında..marshall boyada Tam tariff eTTtt :D Ark a doum günü hediyesii alcam dahaa bari gidim ordan aLİmm Sürpriz oLur...
JustRelax baba sen direk akdeniz caddesinin üstüne çıkh.orda lottocu bi spor maazası var(özkan spor) o sokağa dal.10 metre yürü marshall boya...
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: LimpBizkit baba sen direk akdeniz caddesinin üstüne çıkh.orda lottocu bi spor maazası var(özkan spor) o sokağa dal.10 metre yürü marshall boya... Peqii ilçe nere? iL nere?
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: ultrAslan_Serdar ben operasyon için alcaktım marshlınkiler pahalı normalleri 3milyonTL. ... ne operasyoNu:D Benm ark tren boyucaqtııı (devletinkini) de boyayamadı bi türLÜ :)
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: iN-T-CoMe ne operasyoNu:D Benm ark tren boyucaqtııı (devletinkini) de boyayamadı bi türLÜ :) tahminimce InfazTeam veya AntiFenerbahce veya ultrAslan operasyonu gibi bişey... Misal: Şükrü Saraçoğlu duvarına ultrAslan yazmak ;)