louis_saHa arkadaşlar bu akşam bütün kanallarda ata demirerin (veysel) oynadığı müthiş bi reklam filmi vardı. adamı uzaya ışınlıyorlar onu klonluyolar filan kopyasını dünyaya gönderiyolar veysel taksi şöförü bu arada en sonundada veysel aramızda diyip bitio reklam ama acayip gırgır komik bi reklam... ya ne reklamı olduğunu anlayabilen varsa yazsın lütfen... :D
Kanka_Smart Bence, Vestel in bir reklamı olabılır. Teknolojiden bahsediyo, Veysel=Vestel benzeşimi var. Ayrıca en sonra veysel aramızda yazısının ustunde, Vestel fontu ve kırmızısı var. Bir tahmın yanlızca
Dej@vu Orjinal Mesajı Yazan: 2_Pac_4_All Anladik vestel oldugunu da reklamin amaci ne? Yeni bir ürün olacağı kesin..Ama taski şöförüyle ne alakası var anlamadım.. :D
Dej@vu Orjinal Mesajı Yazan: peremeci Abİ Bu Reklami Nerden Buruzu Yanılmıyorsam televizyonda yayınlanıyor... :D Şaka bi yana bilmiyorum..
Apili kesin westelindir ya belki taksicileri ilgilendiren bişeydir mesela takside tv izlemek için bişe üretmişlerdir kesin..
zorbey Bu herifler bizim veyseli gelecekten zaman makinası ile yanlarına çağırıyor. Zenci adam Türkleri teknolojileri sayesinde durduramıyoruz. Çok büyüyolar gibilerinden laflarda bulunuyor ve sonrada bu olaya mani olmak için veyseli klonlayıp veysel2 yi dünyaya monte ediyorlar. Olay budur. Ama ne alaka vestelle??? Sabredip yakında görecez :)
bay_gizemli abicim arçelik in "ben çelik, arçelik" inden sonra vestel in veysel i geliyooorr... olamaz mı?!.
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: bay_gizemli abicim arçelik in "ben çelik, arçelik" inden sonra vestel in veysel i geliyooorr... olamaz mı?!. Bingoo bence buu.. :)