NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: android benim 8 0 ve 6 3 olmuştu necromancer abiyi gördüydüm 7 4 11 gol Evet ya , ne maçtı . Halı saha maçı gibi ..
gereksiz Orjinal Mesajı Yazan: android benim 8 0 ve 6 3 olmuştu necromancer abiyi gördüydüm 7 4 11 gol ben bi oyuncu kaç gol attı diye sormuştum ama neyse canın sağolsun maç olarak dersen bende en yüksek 16-1 toplam 17 gol oldu
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: gereksiz ben bi oyuncu kaç gol attı diye sormuştum ama neyse canın sağolsun maç olarak dersen bende en yüksek 16-1 toplam 17 gol oldu Kardeş , sende düzgün topic açaydın . Topic'e bakan öle sanıo ...
Nidokral Ama Çocuk Cm BÖlÜmÜ Dİye BÖle Bİ Konu AÇmiŞ Hali Saha Muhabbetİ Olsa Konu DiŞina AÇardi Dostlar
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: Nidokral Ama Çocuk Cm BÖlÜmÜ Dİye BÖle Bİ Konu AÇmiŞ Hali Saha Muhabbetİ Olsa Konu DiŞina AÇardi Dostlar Olayı tam anlamadın sanırım . O benzetmeydi , herkes bilio CM de olduunu ...
gereksiz Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR Kardeş , sende düzgün topic açaydın . Topic'e bakan öle sanıo ... ama ilk msj bakarsan yazmıştım zaten neyse boşver
iN-T-CoMe Abii BEnn adama 20 goL attırcam :Pp Yokh yaff adamın bitiriciliği 20 top sürme 20 ama kaçırdıı TopLar dan azım şaban gibi AçıLDI :D