Resit selam beyler nba live 2004 adam topu arkasından ceviriyo denedim denedim bir türlü olmuyo ve bildiginz bütün hareketleri yazarsanız sevinirim bilgisarayda klavyeye göre yazsanız iyi olur simdikten saol
emre_acar1989 abi düz koşarken hani tuş ayarlarken pas şut yeri varya orda en altın bi üstündeki tuş hareket yapıyo düz koşarken basarsan senin dediğin arkadan dolandırmayı yaparken sabitken topu yukarı-aşağı falan kaldırım değişik hareketler yapar feik falan
emre_acar1989 ??????????????????? **Not : Bu kadar da gereksiz cevaplar yazılmaz ki . Lütfen tekrarı olmasın ...**
cat :) Arkadaşlar nba 2004 hareketleri klavye ile yapılmıyor (sadece bazıları yapılıyo)hepsini yapmak için analog kollu gamepad e ihtiyacınız var.ben hepsini yapıyorum,çok zevkli oluyo.(tuş komb. sağ analog kolla ayarlıyorsunuz)
cat :D dediğinden bişey anlamdım.sanırım nasıl olacağını sormuşsun. açıklıyorum:gamepad in varsa tuşların ayarlandığı bölümde freestyle bölümü var.o freestyle tuşlarını gamepad deki analog kolunun bir tanesiyle ayarlıyosun.2.analog kollada yön tuşlarını ayarlıyosun bu kadar oh be. anlamadığınız bir yer olursa sorun. ;)