Ultraslan_50 haaaaaaaa yeni hatırladım kendimi kötü hissediyorum felan diordu,gerçekten helal olsun abi senin gibiler yurtdışında zor bulunur ne diyim herkes yolundan sapmış birer serseriye dönmüşler helal olsun
Ultraslan_50 amann hasan beni korkutuyorsun abicim,bi insan bu kadar mı değişir ya ama diyecek bişey bulamıyorum,100000000 kere söylüyorum HELAL OLSUN
DOOMHAMMER1903 "Kusura bakma Teoman abi ami küçük borcumuzu daha sonra ödesem" "Yırttım abicim yırttım" "...ve gördüğünüz gibi bu güvenlik şöyle kilidini kullanınca tabanca bir bebek tarafından kazasız kullanılabilir aynen böyle..." "Ayyy ne sevimli bir köpek"
DOOMHAMMER1903 Orjinal Mesajı Yazan: Hasann öbür tarafda bizi bunlar kurtarmayacak Herkesi namaza davet ediyorum benim sayemde annem namaz kiliyo artik babam calisiyo tüm gün oda ibadet sayilir... iyiliginizi istiyorum müslüman kardeslerim Kandini mutlu eden, doğru yolu bulmuşsan sana helal. Bida seni öle görmek istemiyoz :)
KalkVeSavas cehennem .com dan hacker nasıl olunur,lamer nasıl olnur,gibi yazılarıda kopyala bari,onlarıda okuyalım
Apili hasann a aynı şeyleri bende sölemiştin onunla aynı durumu yaşarken ve bi kaç gün sonra düzeldiimi de sölemiştim ayrıca hasann abicim çok mutlu oldum düzelmene bende herkesi naamaza davet ediyorum bende kılıyorum ve kendimi huzurlu hissediyorum karabasan vaktim yaklaştıında namaza duruyodum geçiriodu hasann hala karabasan durmuna giriyosan dediiimi yap ben bu şekilde atlattım artık hiçbir sorunum yok tamamen düzeldim ayrıca doktora falan hiç gitmedim sadece ibadet(güçlü bi iman gerekiyor)ayrıca sırf gösterriş için namaz kılanlar var onlara maun suresi yeterr dimi hasann abi
Vampire Bat Orjinal Mesajı Yazan: ugur620 cehennem .com dan hacker nasıl olunur,lamer nasıl olnur,gibi yazılarıda kopyala bari,onlarıda okuyalım ilk defa bi konuda sana katılıyorum...
DOOMHAMMER1903 Orjinal Mesajı Yazan: ËgøisT ilk defa bi konuda sana katılıyorum... O zaman o siteye gidin kendiniz okuyun, bu kaar basit :rolleyes:
Dej@vu bu 2 arkadaş hackerlık konusunda dalgamı geçiyor yoksa gerçek mi söylüyor..egoist senide biliyoruz hacker sitelerinde..ama icraatını göremedik..uğuru tanımıyorum bi şey diyemiyecem..ben sizin için yazıyorum bunları ben biliyorum yazdıklarımı haberiniz olsun..
Apili yaw boşpver takılıyolar işte dejavu... beyler bence dini konularla ilgili bir kategori açılmalı sorularımız oluyo çoğu zaman hasann abi nedersin?
Vampire Bat Orjinal Mesajı Yazan: Apili yaw boşpver takılıyolar işte dejavu... beyler bence dini konularla ilgili bir kategori açılmalı sorularımız oluyo çoğu zaman hasann abi nedersin? ben artık o hack mack bıraktım canım sıkılmadıkça fazla takılmıyorum... icraatlarım ICQ : 200069 533352 667770 bunlar yeter!!!
GaSgoine Beyler hasan çok kötüyüm dediği zaman çok üzülmüştüm.Mutluluğu uhrevi konularda aramasını söylicektim ama nasıl söyliceğimi bilemedim.Ama şimdi çok sewindim.Hasan icq dan seninle konuşmak isterim
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: Ricardo Hackerlıkla ilgili konu açamasınız kurallara aykırı!!! HAckle ilgili konuşma olmamış çok :D konu da güzel...
Dej@vu Orjinal Mesajı Yazan: Ricardo konu hackle ilgili değilde dejavuya öle istekte bulunmuşlar açarsa boşuna yani. tabiki hackle ilgili konular açmam..cehenneme giren varsa artık oranın hacker sitesi olmadığını bilirler..zaten ben o siteye hackerlık için girmiyorum..orası artık bilgi merkezi oldu.. bu arada konuyu beğendiğinize sevindim.. ;)