egozdemir evet arkadaşlar lgsye 20 günden az süre kaldı geçen sene sınava giren arkadaşlar acaba son 20 gün ne yaptı bir de bu sene girecek ler şu an kaç puan yapıyor ben 900 buan yapıyorum
Apili oooooow abi forumda yaş hesaplaması biraz yanlış gibiben 89luyum 14 yazıodu ama 15im sonra 88 yapıp düzelttim... sen yine iyi yapıosun 900 falan benim işim belli olmuo 2 sınav 956 sonraki 812 sonuncuda ise 752 yaptım yani düşüşteyim ne yapmalıyı ben
Amorph ben 84 net 918 puan yaptım.anadolu lisesine gidiyorum.bence o kadar önemseme.heyecana gerek yok.ama hiç heyecan olmaması da iyi değil.ben dersanede zor sorularda 92 net yaparken lgs de o kolay sorularda 84 yaptım.buda heyecan olmamasının kötü yanı.
Spocket 2 sene önce LGS'ye girdim... Son 20 günde de, senenin genelinde olduğu gibi yattım... Sınavda 825 puan yapmıştım, kazandım.
fanatikadnan Orjinal Mesajı Yazan: ugurcan evet arkadaşlar lgsye 20 günden az süre kaldı geçen sene sınava giren arkadaşlar acaba son 20 gün ne yaptı bir de bu sene girecek ler şu an kaç puan yapıyor ben 900 buan yapıyorum[/QUOT WALLA BEN ASKERİ LİSELERDE 92 NET YAPMISTIM LGS de yalan olmasın ama galıba 952 puan yapmıstım galıba....walla son hafta hıc kıtap ve test cozmedım kafamı dınlerdırdım konsantre oldum..... :p ben geçen sene girdim ve 845 puan yaptım sayısaldan ben son gün bişe yapmadım son 1 hafta bıraktım çalılşmayı ve akşam 8 gibi yatmıştım galba :D hiç heycan yapma çünkü sınaw sırasında kendimi boşlukta gibi hissettim ben her şey gitmiş gibiydi sanki sınaw sırasında sonra 1 kaç dakka dinlendim ve oyle geçti herşey. yani heycan yaptın mı olay biter ben sana söliim ŞANLI_ 987 rekorumu geçene helal olsun egozdemir ben hiç heyecan yapmam hocalarda öyle söyler biraz önce sınavdan geldim sınav bayaaa iyi geçti. apilli bence sen konu yığılmalarından böyle olmuşsun güvender tek kitabı bitir geçer :) fanatikadnan Orjinal Mesajı Yazan: zizamort ben hiç heyecan yapmam hocalarda öyle söyler biraz önce sınavdan geldim sınav bayaaa iyi geçti. apilli bence sen konu yığılmalarından böyle olmuşsun güvender tek kitabı bitir geçer :) ben hiç kitap bitirmemiştim çalışlırken sadece düzenli olarak çalıştım son 1 ay o kadar yani egozdemir nereyi kazandın fanatikadnan anadoluyumu Burakreis geçen sene sınava girmeden önce çok heycan yapıyordum ama sınav başladığında birşey kalmadı Ultraslan_50 apili1 ssana bişey söyleyim ya dersleri önemsemiyorsun yada bu arkadaş çevrenden olabilir,boşa alma herşeyi,arkadaş seçerken iyi arkadaş seç arkadaşlarınla beraber çalış ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: Capricorne geçen sene sınava girmeden önce çok heycan yapıyordum ama sınav başladığında birşey kalmadı herkes senin gibi olsa keske HaLuK ben 3 yıl önce girdim düşük bi başarı gösterdim 700 lerde bi puan almıştım ama kazandım şimdi anadolu teknikte okuyorum.Çalışın beyler bu ülkenin çalışkan insanlara ihtiyacı var. Apili merak ettiim şey nickim apili1 değil apili ayrıca saol.. arkadaşlarımmla aram çok bozuk bu sıralar pekte düzenli çalışmıyorum günde 60-70 soru anca çözüyorum biraz sonra kendime 100 soruluk geçmiş yıllların deneme sınavından yapçam sonucu size bildiririm egozdemir 1998 den sonrasını yap öncesi boş beleş Sonraki Sayfa »
egozdemir ben hiç heyecan yapmam hocalarda öyle söyler biraz önce sınavdan geldim sınav bayaaa iyi geçti. apilli bence sen konu yığılmalarından böyle olmuşsun güvender tek kitabı bitir geçer :)
fanatikadnan Orjinal Mesajı Yazan: zizamort ben hiç heyecan yapmam hocalarda öyle söyler biraz önce sınavdan geldim sınav bayaaa iyi geçti. apilli bence sen konu yığılmalarından böyle olmuşsun güvender tek kitabı bitir geçer :) ben hiç kitap bitirmemiştim çalışlırken sadece düzenli olarak çalıştım son 1 ay o kadar yani
Burakreis geçen sene sınava girmeden önce çok heycan yapıyordum ama sınav başladığında birşey kalmadı
Ultraslan_50 apili1 ssana bişey söyleyim ya dersleri önemsemiyorsun yada bu arkadaş çevrenden olabilir,boşa alma herşeyi,arkadaş seçerken iyi arkadaş seç arkadaşlarınla beraber çalış
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: Capricorne geçen sene sınava girmeden önce çok heycan yapıyordum ama sınav başladığında birşey kalmadı herkes senin gibi olsa keske
HaLuK ben 3 yıl önce girdim düşük bi başarı gösterdim 700 lerde bi puan almıştım ama kazandım şimdi anadolu teknikte okuyorum.Çalışın beyler bu ülkenin çalışkan insanlara ihtiyacı var.
Apili merak ettiim şey nickim apili1 değil apili ayrıca saol.. arkadaşlarımmla aram çok bozuk bu sıralar pekte düzenli çalışmıyorum günde 60-70 soru anca çözüyorum biraz sonra kendime 100 soruluk geçmiş yıllların deneme sınavından yapçam sonucu size bildiririm