ThE_s2d ben şu an arsenalle oynuyorum.ilk sezonumda şampiyon oldum , şampiyonlar ligini aldım , fa cup'u aldım , super cup'u ve son olarakda kıtalar arsını kupasını aldım.fakat benim menejer özelliklerim artacağına azalıyor.ben durumda ne yapmalıyım? :mad:
ngn ilk olarak duzenli oynayacaksın yani futbolcuları gereksiz yere azarlayıp, adam kayırma falan yapmıyacan. duzenli olarak iyi oynayan adamları cok sık degil ama(ayda 1-2 kişi) oversen alttaki 3 u artar. sırayla hepsi de artar. en usttekinin nasıl arttıgını bilmiyorum.2.cisi için yıldız(meshur isim yapmıs futbolcular az tanınmıs olanlar degil) al ve alırken de declare interest yap haber duyur medyaya cok iyi biri olunca forma satısları artıyor taraftar heyecenlanıyor. falan filan
Dabulu arkadaş bende de aynısı 3 sezonda alınmadık kupa kalmadı camiaya sadakat 20 menajer hırsı 12 geri kalan 10 un altında hep adamları övüyom falan artmıyor ben de ayrıldım arsenalden şimdi kocaeli deyim..
RubenMartin öyle 1-2 sezonda yükselmesini beklemeyin. 4 - 5 ten sonra adam gibi oluyo ama hala en üstteki 20 olmuyor. gıcık oldum...
ThE_s2d yıldız oyuncuda aldım(raul ile ronaldihino).takım iyi de oynuyor ama ben yine de niye düştüklerini anlamadım. :mad: bir de hemen yükselmez demişşiniz ben şimdi yükselmesini istemiyorum ki,başladığı gibi dursunlar.her helde son 3 özelliğim şöyle olmalı 6-5-8 .yine diyorum azaldıklarına hala inanamadım.diğer oyunlarımda artıyor halbuki. :confused:
CanArya Orjinal Mesajı Yazan: dgn84 . mesela ilk 11 de oynamak istiom diyen futbolcuya hiç acıma koy direk satılık listesine. zaten oynatmadığın adam olduğundan senin için fazla önemli biri değildir. o zamanda takımda yedek kalmıyo neredeyse oynamayan bütün oyuncular ilk onbirde oynamak istiyom ben diye zırlıyo
TheFahrix İyi oynamayan oyuncuları översen menejer puanların yükselmez, aksine düşer. Bir oyuncunun en az 3-4 maç ortalama 8-9 puanla oynarsa oncak o zaman öv. Ayrıca öle üç-beş sezonla puanların tavan yapmaz. Bi 10 sene geçsin bakalım.
efshane bir sezonda alttaki üç özellik 20 oluyo da diğerleri çok zor artıyo. bir kere ben işsizken bir takıma gitmek istediğimi söyledim (ama takımın menejeri hala varken). onlar da benimle çalışmaktan gurur duyacaklarını, ama menejerlerine son bi şans vermek istediklerini söylediler. benim üstteki özellikler 4-5 arttı.