yaw uğur620 abicim sen o ahmeti mustafayı coşkunu falan nerden sokuşturdun yaw :)
neyse kardeş o durumu bende çok iyi biliyorum aha nolmuş bende sayıyım:
***"""seda"""***asıl sevdiğiim kız buymuş yeni anladım hoşlandıklarım ise
*selcen*gizem*cansu*zehra*yeşim*pınar*aysun*pelin*hülya*tuğçe*zeynep.... falan filan ama sadece birini seviom ve sadece birine aşıım..
sanada sölücek şu sözüm var 1 den fazla aynı anda aşık olamazsın sadece birine aşıksıındır diğerleri sadece geçici bir tutkudur..
bence kendin için bi eleme yap en güzel 5 kızı seç.diğerlerini unut at bi köşeye
sonra bu 5 kız arasında da bi eleme yap en çok hoşlandıın 3 kızı seç sonra 1 hafta ya da 3 gün okula gitme onlarla görüşme en çok kimi özlersen onu seviosundur ama hepsini de özledim diye gelme mutlaka birini diğerlerinden fazla özlemişsindir...sakın hata yapma..!!
ama en önemlisi doğru kişiyi bulman aşık olduun kişiyi bulmandır.eğer aşık olduun kişiyi bulamazsan seçtiin kişiden çok çabuk sıkılırsın(benim gibi,doğru aşkı bulmalısın bunu bulmak içinse ufak acılar çekçen ben ççok çektim 19 kişiyle çıktım hepsi de 1 aydan az sürdü ama son 2 si tam 1 ay sürdü ve ben onlardan ayrılmayı çok istedim çok çabuk sıkıldım başkalarına karşı yeni duygularım oldu ama en önemlisi sedaydı,onunla hiç çıkmadık ama onu 6 gün görnedim ve ddelirdim kendi kendimi yiyip bitirdim ona öyle kaptırmışımki kendimi farkında bile değilim bunu yeni anladım ve bu cumartesi kesin teklif etçem...yardım beyler)çok dikkatli ol..sonucu bana mutlaka bildir