Resit slm beyler benim bir sorum kendi takımımdaki iyi oyuncuları pahalı fiyatlara nasıl satcaz bazıları oyunucunun aynı fiyatını veriyo ama diger takımlar adi oyuncularını bile 10 15milyo dolardan asagı vermiyo
iN-T-CoMe Wuhahah fala öle oluyoo..Yapacaın bişey yokhh..çok sinirleniosan add-manager yap öle aL (hile amaa =) )
RubenMartin iyi oyuncuna ve oynuyorsa istediğin parayı weriyolar. diğer oyuncularına ise çok zor. cimri herifler...
Ultraslan_50 abi bende de bikere,klüp batma tehlikesi geçirdi ve her oyuncuyu almak isteyene veriliyordu kesin,çünkü parası yokmuş da
Orçun İNCE ben offer to clubs de sansımı deniorum kabul etmez teklifi düsürrse biraz yükseltip satıorum nası olsa oyuncu oynamıyo ama her hafta para alıyor...
Frostmourne Orjinal Mesajı Yazan: Orçun İNCE ben offer to clubs de sansımı deniorum kabul etmez teklifi düsürrse biraz yükseltip satıorum nası olsa oyuncu oynamıyo ama her hafta para alıyor... ben bazen gitsin diye yok yere 2 hafta maaşını kesiyorum(sürekli) adam mutsuz gitmek istiyo fakat gelen sözleşme tekliflerini reddediyo..bu nasıl iş anlamadım :confused:
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: van Nistelrooy ben bazen gitsin diye yok yere 2 hafta maaşını kesiyorum(sürekli) adam mutsuz gitmek istiyo fakat gelen sözleşme tekliflerini reddediyo..bu nasıl iş anlamadım :confused: He yaf öle oLuyoo nedeni de belli diil deli ediyorr adamı :)
Emin İncedere ewet yaa ck böyle saçmalıklar oluo ama bnde oyuncuya gitmesi için boş yere ceza falan weriorum :) oyuncuyu 1 ay satılık listesine koyunca oluyo ama sen en iyisi o otuncuları geliştirmeye bak:) **Not : Flood yapma yeter , her yerde yapmışsın ...**
egebal sen teklifi reddettikçe adamlar daha da fazla verio. bu 03-04 te daha zor ama 99-00 gibi eski oyunlarda 2M$lik adamı 20 ye bile satabiliodun abarmıştı yani
Orçun İNCE arkadaşlar adam clubü beyenmeyebilir. mesela henry i satılık listesine koysunlar dardanel talip olsun henry gidermi :>