XII yaws beyler bi ara yapıolardı şu bjknin gol sonrası inonu de çaldığı muzik çok gozel nasıl bulabilirim onu
DJ €f€ Ya ben bu patchleri hic denemedim nasil bisey, mesela bjk nin gol patchini kullaniyom, sadece bjk gol attigindami calio yoksa öbür takimlar gol attigindadami calio
Dabulu arkaaş bütün takımlarda çalıyo ama bjk nin gol müziği yazdığı bjk nin gerçekte kullandığı müzik çalıyor...
Emir_91 aslında şölleee olsa iyi olurdu güzeller güzeli ............ .......... hepsi Genç Fenerbahçeli ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ehehehehe
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: Emir_91 aslında şölleee olsa iyi olurdu güzeller güzeli ............ .......... hepsi Genç Fenerbahçeli ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ehehehehe Şİİİ ALOOO DORU KONUŞ! BURDA ADAM GİBİ BİŞEY SORMUŞŞ ARKADAŞŞ DORU DÜRÜST CEVAP VERR CEVABIN YOKSADA KARIŞMAA !
XII yaws ztn gol olduktan sonra en buyuk bjk die bağırmıo (ki ben ztn fnatik fbliyim) ıptısıptıs bass sesi war olay bu...
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu arkaaş bütün takımlarda çalıyo ama bjk nin gol müziği yazdığı bjk nin gerçekte kullandığı müzik çalıyor... Hadi ya Bİ Bjk nın ki böle dierleri normall çalıyo he..iLGinÇçç